7 bästa mässor och kongresser för biltvätt och detaljering [2021]

Om du är verksam inom biltvättbranschen i USA på någon nivå – oavsett om du är ägare av en närbutik, biltvättare eller mobil detaljist – vill jag ta mig tid att i dag lista några av de bästa mässorna och kongresserna som du bör lägga till i din kalender i år. COVID-19 har visat sig vara oförutsägbar, men förhoppningsvis kommer 2021 att erbjuda mer i form av mässor.

Om mässor inte är din grej och du bara letar efter utbildning för att utveckla dina färdigheter, kan du kolla in dessa 5 online-utbildningsalternativ som jag tycker är ett bra sätt att börja.

Nätverk med andra detaljister och företagare är ett bra sätt att kolla in den senaste tekniken och de senaste detaljeringsprodukterna, och många kostar inte så mycket. I det här inlägget kommer jag att dela upp dessa mässor baserade du bör kolla in i år, när och var de ligger, och en kort översikt över typen av show eller evenemang!

SEMA

SEMA (Specialty Equipment Market Association) är förmodligen den största bilmässan som de flesta människor har hört talas om, och verkligen en bra plats att vara på som en auto detaljist. Du kommer att exponeras för SÅ många detaljeringsprodukter och det är verkligen en upplevelse om du aldrig har deltagit. Alla de stora namnen inom auto detaljering kommer att vara där, liksom IDA (International Detailing Association) som erbjuder en certifieringsdag (vilket är ganska häftigt).

Om du har ett företag som sysslar med detaljering är det ganska lätt att få ett märke och en av de bättre produktfokuserade mässorna som du kan delta i som verksamhetsutövare. Du kommer att kunna träffa många av de produktleverantörer inom detaljhandelsbranschen som du förmodligen känner till och det är verkligen en av de bästa möjligheterna att nätverka med många människor och leverantörer. Dessutom är det alltid i Vegas 🙂

Datum: November 2 – November 5, 2021

Ställe: Las Vegas Convention Center -Las Vegas, NV

Ideal for: Om du äger en biltvätt av något slag och bor i sydöstra USA, som jag gör, är det här ett utmärkt evenemang att delta. Denna organisation anordnar inte bara en Expo varje år, utan de hjälper också till att lobba för ägare av biltvättar. Om du letar efter en plats där du inte bara kan utbilda dig i den senaste och bästa tekniken utan också nätverka med andra ägare och operatörer är detta platsen för det.

På grund av COVID-19 flyttade arrangörerna evenemanget från februari till juni, och konstaterar att de är hoppfulla om att årets första stora biltvättsmässa kommer att äga rum. Årets talare är VD och ordförande för Forbes Media, Steve Forbes.

Datum: 9-11 juni 2021

Ställe: The Fort Worth Convention Center -Fort Worth, TX

Ideal for: Om du bor i nordöstra USA och är ägare av biltvättar är detta konventet att besöka. Som biltvättsoperatör är detta ett utmärkt tillfälle om du vill delta i nyttiga utbildningsseminarier utöver att kolla in den senaste tunnel- och biltvättstekniken.

Detta är en av de mindre mässorna om du är biltvättsoperatör, och består av en allians av frivilliga från flera New England-delstater.

Datum: Datum: 4-6 oktober 2021

Område: Den 4-6 oktober 2021: Atlantic City Convention Center -Atlantic City, NJ

Ideal for: The Atlantic City Convention Center -Atlantic City, NJ

Om du är ägare av närbutiker och biltvättar är NACS en mässa som du förmodligen redan känner till. Även om det egentligen inte är en biltvättsmässa är den utmärkt för att nätverka med andra närbutiksägare, utbyta idéer och se andra bilprodukter som du kan inkludera i din butik.

Tänker du på de där tvättkod-vid-pumpen-systemen? NACS är platsen att gå till. Expo 2021 börjar den 6 oktober.

Datum: Datum: 5-8 oktober 2021

Ställe: 5-8 oktober 2021: McCormick Place -Chicago, IL

Ideal for: Om du är en avancerad detaljist som också specialiserar dig på färgkorrigering eller avancerade metoder är Mobile Tech Expo en bra mässa för detta. MTE är också känd som Mobile Auto Recon and Dent Repair Show. Det finns två av dessa per år, och ett utmärkt tillfälle att lära sig av proffs inom detaljistbranschen, hur man djuprengör nästan vad som helst, och verkligen en bra mässa för att lära sig nya avancerade detaljisttekniker.

Denna mässa omfattar både en utbildningsdag och 2 utställningsdagar i en utställningshall.

Datum & Platser:

  • 26-28 augusti 2021 | South Point Hotel & Casino -Las Vegas, NV
  • Avbruten på grund av COVID-19 | Gaylord Palms Resort -Orlando, FL

Ideal for: Detta är en fantastisk mellanstor mässa för nästan alla inom biltvättbranschen (som namnet antyder!). Den är inriktad på chefer inom biltvätt- och detaljeringsbranschen och innehåller flera sessioner om du är intresserad av franchising, tips om hur du kan tjäna mer pengar med din biltvätt och mycket mer.

Om du är intresserad av allt från franchisetagare inom quick-lube-branschen till biltvättar är det här mässan för dig. De har också ett Executive Management Institute för avancerade biltvättsproffs som du kan läsa mer om här. Årets evenemang äger rum på University of Indiana och börjar den 8 augusti 2021.

Datum: November 15 – 18, 2021

Ställe: Las Vegas Convention Center -Las Vegas, NV

Ideal for: Biltvättsägare

www.carwash.org/car-wash-show

SECWA: American Car Wash Expo

Om du är en detaljist i sydöstra USA är detta ett 2021 alternativ att uppmärksamma. SECWA planerar också en roadshow i Detroit den 27 juli 2021 på MGM Grand, där du kan besöka tillverkningsföretag och biltvättar.

Värdhotellet är Omni, och evenemanget planeras äga rum på Georgia World Congress Center. Det kommer också att hållas en välkomstmottagning på College Football Hall of Fame.

Datum: 27-29 september 2021

Ställe: Omni Atlanta Hotel -Atlanta, GA

Ideal for: Omni Atlanta Hotel -Atlanta, GA

Som detaljist eller någon i den här branschen är mässor ett bra sätt att hålla sig uppdaterad och ganska prisvärda jämfört med andra branscher som jag har varit utsatt för. Dessa är inte bara bra för att kolla in de senaste produkterna inom detaljering, utan också häftigt att delta bara för de pedagogiska sessionerna om olika ämnen.

Håll i åtanke att även om 2020 var en besvikelse för alla mässor (inklusive biltvätt- och detaljeringsshower), så är många mässor senare under året värda att uppmärksamma.

Har du andra biltvätt- eller detaljeringsevenemang som du verkligen tycker om och som inte är med på listan? Låt mig veta det nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.