7 webbplatser som Imgur för att ladda upp och dela bilder

När du behöver sprida ett fotografi eller en bild till kompisar, familj, en anslagstavla eller till och med till hela Internet är en webbplats för bildhosting en idealisk metod för att överföra, lagra och erbjuda dina poster. Det finns en mängd olika bildvärdsajter, alla med många olika höjdpunkter. Imgur är en av de bästa helt gratis bildvärdessidorna. Den ger dig en chans att överföra, dela eller implantera dina fotografier oavsett om du inte har en skiva eller inte. Imgur har plockat upp en hel del ubiquitet och det är den mest populära webbplatsen. Om du behöver dela en bild snabbt är Imgur ett bilddelningsinstrument. Och det finns också massor av webbplatser som Imgur där du kan ladda upp och dela bilder online. Här har vi plockat ut de sju bästa valen åt dig.

Innehållsnavigering

Flickr

Flickr är en av de alternativa Imgur-sajterna för att hysa och ladda upp bilder. Även om den upplevt förändringar sedan den förvärvades av Yahoo är den fortfarande extremt känd bland fotokonstnärer. Den ger förändringsapparater och gör det möjligt för dig att sortera dina bilder i samlingar. Flickr är också en webbplats för interpersonell kommunikation på lång sikt. Du kan alltså dela dina fotografier med hela Flickrs folkgrupp. Det finns olika samlingar för olika intressen och ämnen, bland annat natur, högkontrastfotografering och stil. Kunderna kan mest älska andras fotografier och lämna kommentarer. Du kan överföra bilder med din e-post, telefon eller andra fotoprogram utan större problem genom Flickr. Du kan också ändra skyddsinställningarna för att dela foton med endast utvalda personer.

Google Photos

Google Photos är en annan gratis webbplats för fotolagring som Imgur. Det är också en standout bland de mest värdefulla fototillgångarna du kan använda, huvudsakligen för sin stora programmerade förstärkning inkluderar. Eftersom du dessutom troligen har ett Google-konto är det enkelt att ställa in. Du kan komma åt det på webben på photos.google.com eller ladda ner ett av de kostnadsfria programmen Google Photos för att överföra alla fotografier du tar med dina prylar på ett naturligt sätt. Alla foton kommer att justeras idealiskt över ditt register och vara tillgängliga från vilken plats som helst.

ImageShack

ImageShack är en utbredd och premiumwebbplats för uppladdning och hosting av bilder, vilket gör det till ett utmärkt Imgur-alternativ. Denna webbplats för bildhosting har många enastående höjdpunkter som bildöppning, som ger dig fantastiska bilder från hela världen i olika klasser. Administrationen stöder dessutom samlingar, säkerhetshöjdpunkter, etiketter och grundläggande ändringar. Om en gratis skiva inte närmar sig alla höjdpunkter finns det högst 10 GB för varje månads användning. ImageShack erbjuder dessutom olika bärbara och webbapplikationer som gör det enklare att överföra och dela fotografier. Till exempel ger ShackIt-appen en fångst för uppladdning av bilder i din webbläsare, så att du snabbt kan överföra bilder till din skiva.

Just som Imgur kan du använda som en alternativ webbhotell för bilder. Webbplatsen består av ett rent och snyggt gränssnitt där användarna kan navigera snabbt tack vare dess sektionsflik som finns på gränssnittets övre del. För att få tillgång till alla briljanta bilder på den här webbplatsen kan du klicka på fliken ”Explore” (utforska) i gränssnittets övre högra hörn. Till skillnad från andra webbplatser för fotohosting har den ett filterverktyg för att sortera bilderna efter storlek och orientering. Samtidigt kan du använda sökfältet direkt för att leta efter din önskade bild. Med hjälp av den här webbplatsen kan du också lägga till bokmärken och ladda ner dina favoritfoton. Förutom foton erbjuder denna webbplats även annan visuell grafik som illustrationer, vektorer och videor. För att ladda upp en bild måste du registrera dig eller logga in med ditt Gmail-konto.

500px

Ett annat alternativ till Imgur där du kan ladda upp och dela bilder online är 500px. Det är en webbplats för bildhosting där du kan se många bilder från olika fotografer över hela världen. På den övre delen av verktygets webbgränssnitt kan du snabbt upptäcka bilder eftersom varje kategori är organiserad på rätt sätt. På fliken ”Upptäck” kan du filtrera och sortera bilderna efter popularitet, kommande bilder, nysläppta och redaktörens bildval. Å andra sidan kan du också ladda upp bilder genom att logga in på webbplatsen med ett Gmail- eller Facebook-konto. Med sina coola funktioner är nackdelen med den här webbplatsen att det finns en begränsning för uppladdning av bilder. För att eliminera begränsningarna för uppladdning av bilder kan du gå till fliken ”Medlemskap” och uppgradera till pro för att ladda upp bilder så många som möjligt och få tillgång till dess andra funktioner.

Photobucket

Ett annat alternativ till bildhostingsajten Imgur är Photobucket. Kunderna måste också gå med på att acceptera ett register för att utnyttja dess överföringshöjdpunkt. I grund och botten, för att ladda upp, logga in på din Photobucket-rekord och klicka sedan på ”Transfer photographs”. Photobucket är en utmärkt webbplats för lagring av fotografier. Den innehåller också olika instrument för att ändra fotografier som gör det möjligt för dig att ändra nyanser och komplexitet, åtgärda brister, ändra storleken på ditt foto och mycket mer.

SmugMug

Det sista rekommenderade alternativet till Imgur är Smugmug, som har funnits ganska länge. De andra destinationerna som underlättar bilder har gått fram och tillbaka eller stagnerat. Ändå upphörde Smugmug aldrig att uppdatera, förbättra och ge sina kunder fler höjdpunkter, mer slipade, alltmer aktuella planer. Numera är Smugmug i mindre utsträckning en Flickr-liknande webbsida av typen ”visa upp dina fotografier så att enskilda personer kan kommentera dem här” (som det brukade vara). Dessutom, desto mer en plats för nybörjare och erfarna fotografer och organisationer att tillverka rika fotograferingssidor för att ladda upp sitt arbete, ändra planen för sin fotografiska webbplats så att den passar deras preferenser, dela sina fotografier med alla individer som behöver se dem.

Slutsats:

Hosting- och uppladdningssajter för bilder hjälper till att lägga undan din webbplats bildregister, främst om du kan få omedelbara anslutningar från dem. Imgur är en välkänd gratis webbplats för delning och uppladdning av bilder där du enkelt kan ladda upp vilka bilder som helst. De webbplatser som Imgur som nämns ovan är alla tillgängliga webbplatser för att ladda upp och dela bilder med andra. Om du letar efter Imgur-alternativ kan du kolla in den här listan, och vi är säkra på att du kommer att hitta ett som du gillar väldigt mycket. Och vi vet att det finns många andra jämförbara webbplatser också. Om du råkar känna till en bra sådan får du gärna dela den med oss i kommentarerna. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.