Avrinningsbassänger

Century Group Inc. erbjuder ett brett utbud av avrinningsbassänger för att tillgodose dina dräneringsbehov. Från 12″ x 12″ gårdsdräneringar till stora anpassade strukturer kan Century Group tillverka enligt dina specifikationer. Vi tillhandahåller prefabricerade uppsamlingsbassänger i betong för en mängd olika byggprojekt, från motorvägar, kommunala, petrokemiska och militära projekt. Alla Century Groups produkter är amerikansktillverkade, tillverkade i USA

Kvalitet
Våra prefabricerade uppsamlingsbassänger i betong tillverkas med stålförstärkt 5000 p.s.i. betong för att säkerställa total kvalitet och hållbarhet. Våra tillverkningsanläggningar är NPCA-certifierade för att säkerställa högsta kvalitet på de prefabricerade betongfickor som levereras till ditt projekt. Vår mycket erfarna personal kan försäkra total kvalitet inklusive exakta dimensioner, korrekt placering av armering, höghållfast betong och korrekta härdningsförfaranden.

Effektivitet
Användning av Century’s prefabricerade uppsamlingsbassänger i betong eliminerar kvalitetsproblem när man försöker gjuta betong på plats och kostsamma väderförseningar. Genom att använda de prefabricerade uppsamlingsbassängerna kan du också maximera effektiviteten genom att vara beredd att installera dem när de levereras på plats och installeras snabbt, säkert och effektivt.

Mångsidighet
Century Group kan tillverka prefabricerade uppsamlingsbassänger i betong i en mängd olika storlekar för att uppfylla de specifika kraven i ditt projekt. Utloppsinloppen kan gjutas enligt projektspecifikationerna för att uppfylla rörstorlek och höjder. Century Group kan tillverka en mängd olika standardiserade uppsamlingsbassänger med gallerförsedda sitsar och gallerinlopp för att uppfylla HS44-belastning. Uppsamlingsbassänger kan också fås med utslagna sidor för att anpassa rörledningar på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.