’Days of our Lives’ Comings & Goings: Rafe & Gabi lämnar tillsammans – sista datum avslöjat ’Days of our Lives’ Comings & Goings: Rafe & Gabi lämnar tillsammans – sista sändningsdatum avslöjat

Days of our Lives kommer och går påminner om att Rafe Hernandez (Galen Gering) och Gabi Hernandez (Camila Banus) båda lämnar Salem snart – och vi har fått deras sista sändningsdatum. Vi vet också att deras pappa Eduardo Hernandez (A. Martinez) är tillbaka, så kanske följer de med honom när de lämnar NBC-såpan.

Days of our Lives Comings & Goings: Gabi Hernandez exit gör ingen mening i storyline

Redan nu i DOOL finns det ingen förutsägbar anledning för Gabi Hernandez att lämna Salem. Hon utforskar kemin med Jake Lambert (Brandon Barash) och det hettar till med dem nästa vecka. Dessutom är Gabi nära att stjäla tillbaka VD-stolen från Chad DiMera (Billy Flynn).

Med en bryggande romans för Gabi och en maktresa framför sig, varför lämna Days of our Lives? Allt detta hänger ihop med en tårfylld bekännelse från skådespelerskan Camila Banus tidigare i år. I februari, under kontraktsförhandlingar, publicerade Gabis alter ego en video där hon grät och var upprörd.

Hon hade precis lämnat samtalen på Days of our Lives-setet och pratade om att saker och ting var orättvisa och att hon kämpade för vad hon förtjänade. Det låter alltså som att Camila inte förnyade sin roll som Gabi Hernandez. Så dessa sista scener spelades in innan kontrakten skulle förhandlas.

\

DOOL Comings & Goings: Också Axed – Rafe Hernandez lämnar precis när han värmer med Hope

Det andra Hernandez-avslutet från Days of our Lives verkar också abrupt. Vi såg precis Rafe Hernandez bli mysig med sitt ex Hope Brady (Kristian Alfonso) när han satte tillbaka hennes bricka på henne. De kysser nästan varandra och Rafe kysser henne faktiskt nästa vecka. Men sedan lämnar Rafe staden.

Baserat på tidpunkten för hans utträde ur Days of our Lives var han ett annat offer för NBC:s kontraktsförnyelser för såpor, som enligt uppgift var ganska hårda. Förutom att Rafe och hans syster slog upp dörren så skars även WilSon-skådespelarna bort. Och Alfonso och Konefal slutade.

Så, det finns en hög med avgångar som kommer snart i Days of our Lives. Så vad kommer att leda till Rafe Hernandez avgång? Kommer Rafe att ändra sig om han vill ta Allie Hortons (Lindsay Arnold) barn och lämna staden med barnet? Och vad får Rafe att åka samtidigt som sin syster?

Days of our Lives Exit: Rafe & Gabi Final Airdate Revealed – They Go Together

Look for the final DOOL airdate for Rafe and his little sister Gabi Hernandez to be Friday, August 28. Det är alltså bara 10 avsnitt kvar för de här två. Det återstår att se om deras avgångar är organiska och skrivna in i scenerna – eller om de förklaras i efterhand.

Det fanns så mycket potential för Gabi i Days of our Lives med Jake. Så det kommer att bli tufft att se henne gå. Brandon stannar kvar som Jake och fortsätter sin båge. Och den nya tjejen Gwen Rizczech (Emily O’Brien) stannar kvar, troligen på Gabis plats i handlingen.

När det gäller Rafe Hernandez så värmde hans Days of our Lives-historia upp med Hope, men hon följer honom snart ut genom dörren. Eftersom hennes utträde var plötsligt kommer det att förklaras i efterhand. DOOL filmade ingen avskedsscen. Gör dig redo att ta farväl av Gabi Hernandez och Rafe Hernandez den här månaden.

Håll dig uppdaterad för fler Days of our Lives-avslutningar från Soap Dirt när nyheterna kommer ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.