Definitiva tecken på att din flickvän utnyttjar dig | Vad ska man göra?eval(ez_write_tag([[468,60],’rebootlovelife_com-box-3′,’ezslot_7′,106,’0′,’0′])));

Söker du efter tecken på att din flickvän utnyttjar dig? Ibland kan en man inte se skillnad på en kvinna som utnyttjar honom och en kvinna som inte gör det.

Det bästa tecknet för att veta om din flickvän utnyttjar dig eller inte är att lita på din magkänsla. Om du kände dig tvungen att skriva ”Hur man vet om min flickvän utnyttjar mig?” eller något liknande på internet är det troligt att hon utnyttjar dig. Instinkter kickar in av en anledning och vanligtvis har de inte fel.

Om det känns som att något är fel, så kanske det känns som att det är för att något faktiskt är fel.

För vi börjar

Vi förstår vad du går igenom. Om du frågar någon, så är det troligt att de kommer att säga: ”Om hon utnyttjar dig, så låt henne bara gå”. Från det ögonblick då ett tvivel kryper upp i ditt sinne, ta ett steg tillbaka och försök att se situationen objektivt utan att involvera dina känslor.

Emotionerna kommer att säga att du ska låta saker och ting gå och överse de röda flaggorna, men ett logiskt tillvägagångssätt kommer att rädda dig från en hel del skada på vägen. I den här artikeln kommer vi att prata om hur du identifierar om din flickvän utnyttjar dig eller inte och vad du ska göra om hon gör det.

Låt oss invesgate detta märkliga fall av ”utnyttjar hon mig?” och ge dig några tips för att förbättra din situation.

By Willing To Learn You Are Willing To Improve

Varför skapade vi den här artikeln för dig? För att vi tror att männen som vi arbetar med, männen som läser vårt innehåll och männen som laddar ner något av våra rekommenderade program eller e-böcker vill bli bättre på kärlek.

De vill hitta äkta kärlek, och eftersom du förbinder dig att utbilda dig själv om kärlek och hur man blir bättre på det, förbinder vi oss till dig. Vi kommer att fortsätta att ge dig råd genom dessa fantastiska artiklar om just de ämnen som du behöver.

Det är därför vi har velat skriva den här artikeln så länge eftersom vi hör detta ofta. Ja, kvinnor kan vara ganska manipulativa, eller hur? Men det är inte bara kvinnor eftersom vi alla kan vara manipulativa. För de av oss som blir manipulerade kan vi inte kontrollera att sådana människor dyker upp från ingenstans.

Dessa typer av människor kan fortsätta att dyka upp i våra liv eftersom det inte är under vår kontroll. Men vi kan upptäcka sådana människor, deras tillvägagångssätt och sedan ta farväl av dem. Vi kommer att ge dig de omisskännliga tecknen som skulle ta bort alla tvivel i ditt sinne om din flickvän utnyttjar dig eller inte.

Om du vill vända på den här situationen och se till att din flickvän börjar respektera dig en

Här är tecknen att hålla utkik efter

Tecken nummer 1: Hon behandlar dig som en bankomat

Du måste betala för allting, och det måste gå hennes väg hela tiden. Nu vet vi att vi i våra artiklar säger att du som man ibland ska betala om du har bjudit ut en kvinna på en dejt, men om du fortsätter att dejta henne måste hon visa upp sig något och vilja bidra på något sätt

Vänligen var uppmärksam på dessa beteenden när du är på en dejt med henne. Kvinnan som utnyttjar dig kan vara kvinnan som beställer det dyraste glaset champagne eller vill ha den dyraste flaskan vin, den dyraste tallriken med mat hela tiden.

Hon fortsätter att kräva värdefulla saker och tackar förmodligen inte ens. Det är det som är nyckeln. Du vill se till att hon återgäldar vänligt, och du bör ge henne möjlighet att återgälda tjänsten eller gesten.

Det betyder inte att hon måste bjuda dig på dessa fina matupplevelser som du kanske gör för henne. Men du vill utmana henne att skapa något åt dig. Vi säger alltid till våra manliga läsare att utmana henne och be henne visa dig vad hon skulle vilja göra för dig.

Det är så här du kan se om en kvinna utnyttjar dig. Hon kommer inte att bry sig om att visa dig de saker som hon skulle vilja göra för dig eftersom det tar tid, kräver ansträngning och kräver mycket eftertanke. Så det är ett utmärkt sätt på vilket du kan utmana en kvinna om du tror att hon kanske utnyttjar dig.

Tecken nummer 2: Du är inte säker på vad hon känner

Hon vill inte prata om sin familj eller sina vänner. Hon vill inte prata om sina känslor och definitivt inte om sina känslor. Du kanske frågar henne: ”Vart tror du att det här är på väg?” eller ”Vad känner du för mig?”

”Jag vet inte, vi får se vart det tar vägen.” eller ”Det kanske kommer att visa sig med tiden, jag är inte så säker.” eller ”Det här är helt nytt för mig och jag gillar att ta det långsamt” är några av hennes klassiska undanflyktsvar. Hon fortsätter att undvika det här samtalet som man skulle undvika pesten.

Det kan vara mycket frustrerande för dig att vara med en sådan kvinna eftersom du i längden kommer att känna dig känslomässigt utmattad. Ett råd här är att det är möjligt att du kanske dejtar en kvinna som inte gillar att tänka för mycket på vad som händer och är någon som i stället vill följa med strömmen.

Tidigare kommer en sådan kvinnas svar inte att kännas vaga, till skillnad från en kvinna som utnyttjar dig. En ”go with the flow-tjej” kanske inte vill ha något seriöst tidigt, men hon kommer att göra det ganska tydligt för dig i stället för att slå runt omkring sig och leda dig ingenstans.

Tillstånd nummer 3: Hon gör bara saker som är bekväma och tilltalande för henne

Det är därför vi nämnde den där utmaningen i tillståndet nummer 1 om hur vi alltid säger till våra manliga läsare att utmana kvinnan att visa något intresse eller något som de skulle vilja göra med dig och att planera det också för det är så du verkligen kan odla band.

Inte bara en känslomässig relation med en kvinna om hon tycker om dig, utan också att få dina svar snabbt. Detta beror på att en kvinna som utnyttjar dig bara skulle vilja göra saker som är bekväma och tilltalande för henne. Hon har bara något att vinna och det är vad hon är i det här förhållandet för.

Så var uppmärksam på hennes vanor och vad hon gör. Låt oss ge dig ett exempel på hur hon kan göra detta. Säg om du bjuder ut henne på en drink på baren och hon alltid säger något i stil med: ”Är du säker på att du vill gå dit?” eller ”Det stället är inte tillräckligt bra.”

Hon föreslår alltid ett alternativ och säger: ”Nej, jag vill hellre gå till XYZ-stället”. Det är förmodligen antingen dyrare eller så är det kanske inte tillräckligt intimt. Det är där hon inte kan vara med andra människor och kanske bara mingla med andra människor. Det är en hot spot där hon kan spana in andra människor.

Vänligen uppmärksamma dessa vanor och se till att det inte bara handlar om henne. Om det är här du vill gå och du ser att hon gör detta, vågar vi utmana henne och säga: ”Nej, jag vill gå hit.”

Se hur hon reagerar och om hon fortfarande inte går ut med dig är det inget bra tecken och hon utnyttjar dig förmodligen.

Tecken nummer 4: Hon bryr sig inte tillräckligt mycket om dig för att veta något om dig

Hon kanske inte ens vet ditt efternamn. Fråga den här tjejen vad du heter i efternamn. Ställ henne frågor om de samtal som ni haft tidigare i det förflutna. Du vill inte fråga om saker som ni pratade om för två timmar sedan.

Ställ henne frågor som ”Kommer du ihåg att jag berättade om mina syskon?” eller ge henne din telefon medan du äter och säg något i stil med: ”Kan du vara snäll och slå min mammas nummer? Mina händer är upptagna”.

Det är sådana saker som du vill säga till henne eftersom du vill se om hon har uppmärksammat dig. En kvinna som inte vill veta om dig kommer alltid att låtsas som om hon är där och lyssnar. De är den typen som låter det du säger gå in i ena örat och slänger ut det ur det andra.

Men du kan utmana henne genom att ställa de här frågorna till henne och se hur hon visar upp. Vi utmanar dig att fråga henne varför hon inte kan komma ihåg det, och hon kommer att bli överrumplad som ett rådjur i strålkastarljusen.

Tecken nummer 5: Hon är aldrig med dig mentalt

Vänligen ska du vara uppmärksam på hennes kroppsspråk. Ser hon sig omkring? Tittar hon på andra människor mer än hon tittar på dig? Vandrar hennes ögon runt när du pratar med henne? Har hon vid middagsbordet sagt saker som ”Mhm mhm”, ”Ja”, ”Okej” för det mesta?

Har hon tittat på sin telefon för ofta? Du vill inte ha en kvinna som inte är intresserad av dig. Du kanske är attraherad av henne, men i slutändan förtjänar du inte en sådan person. Det finns så många kvalitetskvinnor där ute som kan ge dig den möjlighet och den uppmärksamhet som du förtjänar.

Tillstånd nummer 6: Bara där för fysiska behov

Det kan hända att ni bara ligger med varandra, och även om det betyder mycket mer för dig, så är det för henne näst intill ingenting. Kanske händer det just nu, och hon kanske använder dig enbart för fysisk tillfredsställelse. Sättet du kan räkna ut detta på är genom de saker som vi har pratat om i tecknen tidigare.

Också, hon stannar inte över, och hon är inte där på morgnarna tillsammans med dig. Hon går ofta direkt eller väntar tills du somnar för att göra det. Vad du än gör verkar du inte kunna bygga upp den känslomässiga förbindelsen med henne.

Nu vill vi vara tydliga här när vi säger detta eftersom en kvinna om vilken du känner att hon utnyttjar dig för en fysisk relation, kanske bara är känslomässigt otillgänglig för tillfället. När den här fasen har passerat kommer saker och ting att se ljusare ut. De kommer inte att kunna visa sina känslor för dig om något stör dem.

Men det är ett tecken på säkra problem om denna ”fas” aldrig verkar passera. Och om du letar efter ett förhållande eller om du letar efter något hållbart ber vi dig att vara uppmärksam på dessa beteenden.

Förstå att det finns så mycket bättre där ute, och du förtjänar bättre om du är en kille som fortsätter att läsa våra artiklar och utbilda sig om hur man blir en bättre man.

Tillstånd nummer 7: Du känner dig förödmjukad i relationen

För att hålla korten i den här relationen och hävda makten, knuffar hon dig runt. Och hon gör det i en sådan utsträckning att hon förödmjukar dig. Oavsett om det är ett litet misstag från din sida, ett stort eller inget misstag från din sida är resultatet nästan likadant, det vill säga att du blir förödmjukad i grunden.

Det kan handla om hur hon förtjänar bättre än dig, hur du har gjort hennes liv till ett helvete, eller till och med att det skulle ha varit bättre om ni två inte hade träffats. Hur utnyttjar hon mig frågar du? Jo, min vän, hon använder dig för att mata och stärka sitt eget ego.

Genom att få dig att framstå som ovärdig och underlägsen i jämförelse med henne får hon tillfredsställelse. Den tillfredsställelse som håller henne igång och tillfredsställelse över hur hon är bättre än en man. Även detta är en form av antifeministiskt beteende.

En sann feminist anser att människor alla kön, religioner, kast, trosbekännelser, raser och partnerpreferenser är lika. Genom att få sig själv att se överlägsen ut döljer hon sina egna brister.

Symbol nummer 8: Du lever i ständig rädsla för att bli dumpad

Innan vi ens börjar på det här, låt oss göra det väldigt klart att vi inte pratar om din osäkerhet här. Även om du är någon som inte beter dig som en tvångsmässig, osäker pojkvän, måste det faktum att du fortfarande lever i ständig rädsla för att bli dumpad tas upp. Hotar hon ofta med att göra slut?

Använder hon detta hot för att få det hon vill ha? Om dessa låter bekanta är du utnyttjad. Det faktum att du tycker att det här förhållandet är tillräckligt värdefullt för att behålla det missbrukas på ett uppenbart sätt. Var försiktig med detta faktum. Stanna där! Var inte hennes badrumsmatta.

Sluta vara någon som hon kan gå överallt och ändå komma tillbaka. Det faktum att du kunde attrahera den här kvinnan betyder att kvinnor tycker att du är attraktiv och att du kan få en mycket bättre än den här manipulativa och känslomässiga spelaren. Ompröva ditt beslut och backa inte från att kalla hennes missbrukande beteende.

Tecken nummer 9: Du upptäcker att hon flirtar med andra män

Detta är ganska troligt när hon inte är attraherad av dig och håller dig kvar bara för att få fördelar. Några eller alla fördelar som vi har listat ovan kan vara anledningen till att hon håller fast vid dig. Och i processen lämnar hon inte en chans att sticka ut till dig. Hårt faktum är att hon inte är attraherad av dig.

Och det är en av de största anledningarna till att hon har fräckheten att öppet flirta med andra män och ibland gör det inför dig. Frågan du måste ställa dig själv är varför du fortfarande står ut med den här sortens beteende? Är du rädd för att detta är det bästa du kan få och att du aldrig kommer att få en kvinna efter detta?

Bullshit! Sluta göra dig själv till åtlöje inför henne och andra. Förmodligen pratar dina vänner och din familj bakom din rygg om vilken mes du är för att du låter henne göra så här mot dig. Nästa gång du ser henne flirta med någon annan än dig, ge henne ett ultimatum.

Och var modig nog att dumpa henne om hon överskrider den gränsen.

Kvinnor vill ha en man som inte är en pushover

Du skiljer dig från 95 % av männen där ute eftersom du anstränger dig. Ansträngningar som kan vara så små som att läsa den här artikeln och så stora som att undra om din flickvän utnyttjar dig. Det är så många män som inte gör det. Kvinnor väntar på en man precis som du som kan kalla en spade för en spade utan att honungsbelägga de hårda fakta.

Kvinnor gillar män som har lite ryggrad och inte är några pushovers. Så om du just nu befinner dig i en situation där du gillar en kvinna och hon kanske utnyttjar dig, kom ihåg vad vi har diskuterat hittills. Dessutom kan du verkligen få reda på mycket om en kvinna när du behöver henne.

När du är i knipa får du reda på de bästa vänskapen och relationerna. När du är i smärta får du reda på vilka människor som kommer igenom och vilka som undviker din väg. Detta är något som du aldrig bör glömma. Kom ihåg att du inte behöver en kvinna för att bekräfta dig.

Du behöver en kvinna för att förbättra ditt liv och för att dela en fantastisk möjlighet och bygga en framtid med.

Slutsats

Vi vill höra från dig att har du någonsin befunnit dig i en situation där en kvinna kanske utnyttjar dig? Hur hanterade du det? Hanterade du det genom att säga ”adjö” eller hanterade du det genom att kanske bli överdrivet känslosam? Vi vill höra från dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.