2020 NASCAR XFINITY Series Pocono Race Page – Jayski’s NASCAR Silly Season Site

Chase Briscoe hakee jatkoaikavoiton NASCAR Xfinity -sarjasta Poconossa: Chase Briscoe toipui varikkotien ylinopeusrangaistuksesta ja pyörähdyksestä 21 kierrosta ennen loppua ja otti kauden neljännen NASCAR Xfinity -sarjan voittonsa sunnuntain Pocono Green 225 -kilpailussa. Kilpailussa, joka meni jatkoajalle ennätyksellisen yhdeksännen varoitusajon jälkeen 2,5 mailin mittaisella Pocono Racewaylla, Briscoe luovutti johtoaseman Ross Chastainille kaarteessa 1 viimeisen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, mutta otti kärkipaikan takaisin tunnelikaarteessa ja sijoittui 1,015 sekunnin päähän puolentoista kierroksen jälkeen numerolla 10 ajaneesta Chevroletista. Voitto, joka oli Briscoen ensimmäinen Poconossa ja uran kuudes, jätti Stewart-Haas Racingin Fordilla nro 98 ajavan kuljettajan puoliväliin ilmoitetusta tavoitteestaan, joka on vähintään kahdeksan voittoa tällä kaudella.(28.6.2020)

Paint Schemes

#98-Chase Briscoe voitti Pocono Green 225 -kilpailun NASCAR XFINITY Seriesin osakilpailun Pocono Racewayllä. Voitto on hänen 4. voittonsa tänä vuonna, 1. voitto Poconossa ja uran 6. voitto.
#10-Chastain sijoittui 2. sijalle, jonka jälkeen tulevat #51-Clements, #21-Snider, #1-Annett, #7-Allgaier, #02-Moffitt, #61-Hill, #18-Herbst ja #4-Little.
Briscoe pyörähti 30 kierrosta ennen loppua, kun rengas hajosi, mutta taisteli takaisin johtoon 7 kierrosta ennen loppua ja torjui Chastainin kovan loppurynnistyksen.
Chastainin 2. sija toi hänelle 100 000 dollarin Dash for Cash -voiton ennen #11-Haleya , #22-Cindriciä ja #90-Labbea.
Paalupaikalle sijoittunut #9-Gragson ajoi maaliin 22. sijalla.
1. etapin voitti #22-Cindric. Vaiheen 2 voitti #7-Allgaier.
Johto vaihtui 12 kertaa 6 kuljettajan kesken ja 9 varoitusajoa johti 31 keltaisen lipun kierrokseen.
Kilpailun keskinopeus oli: 108.563mph.
Katso kilpailun yksityiskohdat osoitteessa: Race Results, Drivers Points Standings, Owners Points Standings, Cumulative Report, Penalty Report.

Race Fast Facts – Pocono:
Chase Briscoe voitti 5. vuotuisen Pocono Green 225 Recycled by J.P. Mascaro & Sons – NASCAR Xfinity Series -kilpailun, joka oli hänen kuudes voittonsa 62:ssa Xfinity Series -kilpailussa.
Tämä on hänen neljäs voittonsa ja yhdeksäs top-10-sijoitus vuonna 2020.
Tämä on hänen ensimmäinen voittonsa ja toinen top-10-sijoitus kolmeen kilpailuun Pocono Racewayllä.
Ross Chastain (toinen) saavutti ensimmäisen top-10-sijoituksensa viiteen kilpailuun Pocono Racewayllä. Se on hänen kymmenes top-10-sijoituksensa vuonna 2020.
Jeremy Clements (kolmas) saavutti ensimmäisen top-10-sijoituksensa viiteen kilpailuun Pocono Racewaylla.
Riley Herbst (yhdeksäs) oli korkeimmalle sijoittunut tulokas.
Chase Briscoe johtaa pistetaulukkoa kolmen pisteen erolla Noah Gragsoniin.