King of the Cage: Capital Punishment live-tulokset

King of the Cage on ollut yksi pisimpään toimineista MMA-promootioista, joka on pysynyt aktiivisena ja edistänyt huipputason lahjakkuuksia vuodesta 1998. Lukemattomat show’t vyönsä alla, tänä iltana, 7. syyskuuta he laskeutuvat Harrisburgiin, PA:han. Monet tämän kortin ottelijoista ovat alueen huippulahjakkuuksia omissa painoluokissaan, joten King of the Cage: Capital Punishment räjähtää käsiin väkivallalla!

Alun perin Jordan Moralesin ja Tom Espinosan välisen ottelun piti olla pääesiintyjä, mutta viime hetken lääketieteellinen ongelma viivästytti kilpailua, ja lopulta se peruttiin. Päätapahtumapaikalle nousee Joshua Jackson, joka ottaa yhteen Jake Kozoroskyn kanssa välisarjan ottelussa, jonka Jackson on varma, että hän ”ottaa hänet pois”, kuten hän totesi tässä ennen ottelua MyMMANews.comin haastattelussa.

Toisessa pääottelussa Michael ”No Mercy” Serrano ottaa yhteen pitkän linjan hyökkääjän Scott ”Dead Serious” Dirksonin kanssa kaksoissarjan ottelussa. Molemmat ottelijat tulevat otteluun murskavoitto mielessään. Dirkson on aiemmin kommentoinut Serranon sydäntä ja pyrkii hyödyntämään sen ottelun alussa. Serrano ei ottanut kommenttia kevyesti, sillä Dirkson ilmeisesti herätti sisäisen demonin, jota Serranon piti kanavoida saadakseen pedon esiin. ”No Mercy” osoittaa paineita hän aikoo laittaa vastustajansa, ”fanit ovat voittajia, tänä iltana”

Muut huomionarvoisia standouts kortilla on Travis ”Nothing2Something” Creamer, joka tekee hänen kauan odotettu paluu häkkiin jälkeen 3 vuoden tauon ottaen vastaan voimanpesä, Tyler Collins. Myös paikallinen tappeleva musta vyö, Jon ”Lionheart” Tuxford tekee illalla odotetun ammattilaisdebyyttinsä.

TÄYDELLISET TULOKSET

(170 lbs) Jake Kozorosky vs. Josh Jackson

1. erä: Molemmat ottelijat aloittavat kamppailun käymällä vuorotellen voimakasta vaihtoa. Kozorosky vaihtaa tasoa aikaisin ja hakee takaapäin alastonta kuristusta Jacksonin ollessa painettuna aitaa vasten. Hän luopuu siitä ja ottelijat nousevat seisomaan. Jackson saa kovan pääpotkun, ja Kozorosky vaihtaa taas tasoa saadakseen otteen. Kozorosky pääsee täyteen mounttiin, asettuu paikalleen ja pippuroi maata ja puntaa. Jackson hidastaa vauhtia sitomalla vastustajaansa. Kozorosky käyttää tilannetta hyväkseen ja hakeutuu Jacksonsin niskaan. Jackson paljastaa kätensä, ja Kozorosky ei tuhlaa aikaa nappaamalla sen ylös ja kääntymällä takaisin käsivarsille. Jackson puolustaa ahkerasti jonkin aikaa, mutta joutuu lopulta taputtamaan.

Voittaja käsivarsilla ajassa 2:38 ensimmäisestä erästä: Jake Kozorosky

(135 lbs) Mike Serrano vs. Scott Dirkson

Erä 1: Serrano menee johtoon pilkkomalla jalkoja aikaisin. Dirkson heittää pääpotkun ja Serrano marssii eteenpäin pyrkien tekemään ottelusta likaisen nyrkkeilyn aitaa vasten. Dirkson ampuu polven keskelle ja osuu Serranon leukaan. Serrano iskee kovaa ja Dirkson hakee gogoplataa. Serrano nousee ylös ja ottaa vastaan useita raakoja potkuja maassa olevalta Dirkseniltä. Serrano nousee ylös päästääkseen Dirksonin jaloilleen. Serrano on hyökkääjä, mutta Dirkson laskee vastaiskuja Serranon jokaiseen yritykseen. Serrano pääsee yläviistoon, joka selättää Dirksenin, kun Serrano pamauttaa eteenpäin ja jää niukasti ohi jatkoheitostaan. Dirksen laskee suoran koukkuyhdistelmän, kun Serrano ampuu potkun, joka laskeutuu matalalle aiheuttaen pysähdyksen kamppailuun. Toiminta jatkuu ja Dirksen heittää pyöröhyökkäyksen, joka menee niukasti ohi. Serrano rynnistää eteenpäin iskuiskulla, mutta saa vastaansa ’Dirksonin tarkan vastaiskun, joka pysäyttää hänet. Serrano painaa jälleen eteenpäin häkkiä vasten olevan Dirksonin kanssa. Vaihdetaan tasoja kellon soidessa.

2. erä: Molemmat ottelijat kohtaavat keskellä häkkiä lyhyen tunnusteluprosessin ajaksi. He ottivat lyhyesti yhteen, mutta eipä aikaakaan kun erä alkoi, se päättyi ilkeän oikean koukun laskeutumiseen Serranon lipsahdettua Dirksonin jabista. Oikea koukku oli ajoitettu täydellisesti, ja se osui puhtaasti leukaan, jolloin Dirkson syöksyi taaksepäin ja hänen päänsä kimposi kankaalle. Serrano lähti jatkamaan, mutta tuomari puuttui asiaan, mikä saattoi olla illan tyrmäys.

Voittaja tyrmäyksellä; 28 sekuntia toisella kierroksella: Mike ”No Mercy” Serrano

(160 lbs) Travis Creamer vs. Tyler Collins

1. kierros: Creamer tapaa Collinsin keskellä, ja kun he hyökkäävät eteenpäin, Creamer onnistuu laskeutumaan Collinsin maahan. Creamer laskee rankkaa maata ja lyöntiä ja Collins ryömii jaloilleen. Ottelijat kiertävät ja Collins onnistuu saamaan oman takedownin. Creamer sitoo Collinsin maahan Collinsin yrittäessä asettautua omaan maahan ja punttiin. Kähminnässä Collins pääsee sivuttaisasentoon. Maataistelu jatkuu Creamerin rimpuillessa paikasta toiseen, antaen selkänsä ja torjuen takaapäin alastulon. Collins pääsee täyteen mounttiin ja lukitsee pää- ja käsikuristimen. Creamer taistelee sitä vastaan, mutta kun se painuu tiukemmalle, erotuomari Bill Bookwalter nostaa Creamerin kättä odottaakseen reaktiota, mutta ei näe sitä ja keskeyttää ottelun.

Voittaja teknisen alistamisen kautta (pää- ja käsikuristus) ajassa 3:37 sekuntia 1. erässä: Tyler Collins

INTERMISSION

(205 lbs) Jon Tuxford vs. David White

1. erä: Tuxford marssittaa yhtäkkiä eteenpäin kahteen oikeaan koukkuun, jotka White heitti, kun hän oli kiertämässä, liittyen siististi Tuxfordin leukaan, lähettäen hänet kankaalle kaatumaan. White ei tuhlannut aikaa hyökkäämällä kaatuneen vastustajansa kimppuun raa’alla maa- ja punttiotteella tappaakseen Tuxfordin lopullisesti, kun tuomari Bill Bookwalter juoksi sisään lopettamaan ottelun.

Voittaja 10 sekunnin tyrmäyksellä: David White

(135 lbs) Jillian Boyer vs. Samantha D’Angelo

Erä 1. erä: Molemmat ottelijat saapuvat paikalle raskasta nahkaa heiluttaen. Boyer onnistuu jab-suorilla yhdistelmillä, jotka saavat D’Angelon perääntymään aikaisin, mutta nämä ottelijat heiluvat kohti aitaa. Pöly laskeutuu hetkeksi, kun ottelijat asettuvat uudelleen ja palaavat sitten takaisin taisteluun. Tällä kertaa D’Angelo on parempi suorissa lyöntiyhdistelmissä, ja Boyer perääntyy. Boyer vaihtaa tasoa ja yrittää takaiskua, mutta saa D’Angelon takaisin häkkiin ja ensimmäisen erän kello soi.

Kakkoserä: Boyer virittää teknisiä lyöntejä, kun taas D’Angelo pitää vastustajansa epätasapainossa ja tekee ottelusta rähinää. D’Angelo sulkee etäisyyttä ja taustoittaa Boyerin häkkiin, kun tämä huitoo villisti. Kun D’Angelo on hyökkäyksessä ja kun hän yhdistää, hän yhdistää voimalla, mutta hän valitsee, kun hän laittaa poppia lyöntiensä taakse, lisäksi hän keskittyy tasaiseen lyöntivirtaan.

3. erä: Boyer painostaa toimintaa varhain tulemalla eteenpäin raskailla lyönneillä, mutta saa vastaansa toisen D’Angelon hyökkäyksen. Boyer vaihtaa tasoa ja kääntää D’Angelon selälleen aitaa vasten. D’Angelo ampuu polvia clinchissä ja kiertää ja painaa Boyerin häkkiä vasten. Kun 10 sekuntia on jäljellä, D’Angelo luo tilaa ja ampuu suorat 1-2 lyöntiä putkeen päättääkseen ottelun.

Voittaja yksimielisellä päätöksellä: Samantha D’Angelo

(185 lbs) Dwayne Pepper vs. Kyle Beaver

Ensimmäinen erä: Beaver ampuu jalkapotkun aikaisessa vaiheessa ja hakee takedownia, mutta Pepper pystyy puolustamaan sen ja tekemään oman takedownin. Pepper hakkaa Beaveria keskivartaloon pehmentääkseen vastustajaansa. Erä päättyy Pepperin ollessa ylhäällä ja ampuessa lyöntejä ylhäällä ollessaan.

2. erä: Beaver aloittaa erän toisella jalkapotkulla ja saa Pepperiltä suoran oikean, joka pudottaa Beaverin paikoiltaan. Pepper seuraa häntä lattialle, mutta Pepper on saanut tarpeekseen maasta ja nousee takaisin ylös. Beaver yrittää toista takedownia, jonka Pepper tekee tyhjäksi ja hakee käsivartta. Beaver puolustaa ja erä päättyy

3. erä: Pepper heittää suoran vasemman, joka murskaa Beaverin ja laittaa hänet selälleen. Pepper seuraa häntä maahan ja saa sivukontrollin ja alkaa ampua raakoja tarpeita keskiosaan. Pepper nousee pystyyn ja iskee kovaa maata ja lyöntejä keskiosaan pehmentääkseen Beaveria entisestään. Kun 10 sekuntia on jäljellä, Pepper päästää irti ilkeitä polvia ja lyöntejä maassa olevan Beaverin keskivartaloon ja päättää ottelun.

Voittaja yksimielisellä päätöksellä: Dwayne Pepper

(185 lbs) Austin Denoncourt vs. Payton Phillips

1. erä: Phillips ei tuhlaa aikaa hyökkäämällä Denoncourtin kimppuun terävillä lyöntiyhdistelmillä päähän, jotka satuttavat Denoncourtia jo varhain. Myrskyisät suorat oikeat sekoitettuna Phillipsin täsmällisiin vasemmanpuoleisiin koukkuihin saivat vastustajansa horjumaan jo varhain ja tiesi maalin olevan väistämätön. Phillips pysyi rauhallisena, ei kiirehtinyt lopetusta ja antoi rangaistusten kasaantua, kunnes tuomari Bill Bookwalter oli nähnyt tarpeeksi ja keskeytti ottelun Denoncourtin ottaessa tarpeettomia rangaistuksia häkkiä vasten.

Voittaja TKO:lla ajassa 1:08 ensimmäisessä erässä: Payton Phillips

Adam Crist

Tänään opiskelee Yleisradiojournalismia Wilmingtonin yliopistossa, ja Adamin intohimo urheilua kohtaan vain vahvistuu, kun nyrkkeilyn ääni kuuluu. Hän viihtyy yksityiskohtaisten kysymysten esittämisessä innostaakseen ajatuksia lyöntien takana siinä toivossa, että jokainen ottelija voi löytää oman oikeutensa. Erikoistuneena MyMMANewsin ottelua edeltäviin ja sen jälkeisiin haastatteluihin Adam pyrkii pitämään ottelufanit ajan tasalla tuoreimmista ja aidoimmista mahdollisista MMA-uutisista.
Hän on Delawaren johtavan potkunyrkkeily- ja Muay Thai -organisaation, IBF Promotionsin, toinen promoottori. Viime aikoina hän on myös ollut mukana MMA-organisaatioiden Global Proving Groundin ja XCC:n yhteisjuontajana ja kehäkommentaattorina.

Avainsanat: Travis Creamer, King of the Cage