Har Chipotle öppet på nyårsdagen?

Det är ett nytt år och dags för nya beslut. Det spelar ingen roll att Chipotle finns!

Vi klarade det. Det var en lång och krokig väg, men på något sätt är det skrämmande, korkade, dumma och idiotiska år som kallas 2020 officiellt förbi.

Glatt nytt år, en och alla! Låt oss lämna allt i det förflutna och börja om på nytt för att börja 2021 på rätt sätt.

Oavsett vad du gjorde kvällen innan spelar det ingen roll. Det tillhör 2020 och du har en chans att återuppliva dig själv. Ett nytt år innebär tid för nyårslöften. Solen skiner, världen är redo för dig att ta kontroll och du kan bestämma vilken riktning du vill ha under det nya året.

Ett mål som alla har är att komma i bättre form. Även om gymmen kanske inte är öppna över hela landet kan du ändå äta bättre. Att börja året med en daglig rening kan leda dig till en hälsosammare livsstil för det nya…

Vad är det? Chipotle finns fortfarande kvar? Japp. Det är dags att köpa mig en burrito med tredubbel ost och bönor.

Vänta, har de öppet på nyårsdagen? Ja vänner, det är det verkligen.

Är Chipotle öppet på nyårsdagen?

Många Chipotle-butiker kommer att vara öppna på fredag. Vad du behöver kontrollera Chipotle hemsida för att se till att det är sant för garderoben plats till ditt hus / lägenhet.

Och för er som undrar varför jag säger kontrollera platsen på nätet, låt oss diskutera, ska vi?

Det är viktigt att kontrollera på grund av varje butiks öppettider. Vare sig man gillar det eller inte så förstår folk att det är semesterns innebörd att öppettiderna kommer att variera från plats till plats. Du måste definitivt kolla för att se vilken tid din butik är tillgänglig så att du kan få tag på ett köttigt monster att stoppa in i magen.

Och hey, vem säger att du inte kan hålla dina mål samtidigt som du äter Chipotle? Skär ner på det röda köttet, minska riset och välj salladsskålar i stället för burritos.

På så sätt njuter du av en klassisk måltid som inte bara hjälper dig att äta rätt, utan också uppfyller dina dagliga Chipotle-behov. Du kan vara säker på att ditt favoritställe för snabbmat och burritos är öppet för att inleda 2021 på rätt sätt.

Väck nu upp, sätt dig i bilen och njut av en underbar dag fylld av att titta på College Football Playoff och stoppa upp ansiktet med extra mycket guac.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.