Hur mycket sex har idrottarna i den olympiska byn? Tips: Det är mycket

När vi nu kommer in i den olympiska säsongen – vinterspelen börjar den 9 februari 2018 – kan man knappast låta bli att undra om Sydkorea har förberett sig på ett särskilt sätt inför spelen. Nämligen, kommer de att ha tillräckligt med kondomer för att täcka den enorma mängden sex i den olympiska byn? För de kommer att behöva en hel del.

Jag vet, jag vet. Det är absolut häpnadsväckande att olympier skulle ha sex. Jag menar, måste de inte gå upp klockan fyra på morgonen varje dag för att börja öva på sina fyrdubbla tå-, dubbeltå-, dubbeltå-, dubbelslinga-slingor i sina konståkningsrutiner? Är de inte vakna hela natten och gör armhävningar för att förbereda sig inför nästa dags rodellopp? Dessa människor befinner sig på ett helt annat plan än de av oss som sprang en 20-minutersmil i high school. Har du någonsin känt dig kåt? Tydligen är den mest kåta du någonsin känt dig ingenting jämfört med en olympisk idrottares libido.

Varje gång en av oss normala kämpar för att göra en enda armhävningsövning, äter en olympisk idrottare en skål Wheaties till frukost. Sedan går de ut i London och har sex på gräset.

Dessa människor är naturkrafter. Det är logiskt att de inte skulle behöva sova. Det är logiskt att de, mellan sina proteinshakes och absolut utmattande träningsrutiner, skulle kunna hitta tid att ha enorma mängder sex. De är övermänskliga och drivna av den rena upphöjelse som det innebär att befinna sig i sina perfekt vältränade kroppar, är de födda för att älska varandra. Men eftersom de inte vill vara tvungna att gå i pension vid en ålder av, typ, 25 år, praktiserar de bara säkert sex.

Detta resonemang är hur jag ska förstå den enorma mängd kondomer som köptes in till de olympiska spelen i Rio. Förra året köpte IOK 450 000 kondomer bara för spelen, vilket var tillräckligt med latex för att varje olympier skulle kunna ha sex cirka 42 gånger. De lärde sig sin läxa från spelen i London 2012, då idrottarna gick igenom 100 000 kondomer under den första veckan och IOK var tvunget att göra en nödbeställning på fler. Kan du tänka dig att vara den person som var tvungen att ringa det telefonsamtalet?

Och till årets OS i Pyeongchang kommer det att finnas 110 000 kondomer tillgängliga för de över 2 000 idrottare som deltar i spelen. Även om fler kondomer tillhandahålls under sommarspelen (där fler idrottare är närvarande) är detta det högsta antalet kondomer som tillhandahålls vid vinterspelen.

Under spelen i Rio var en del av anledningen till att det var så mycket fokus på kondomsituationen att folk var oroliga för att de olympiska idrottsutövarnas glupska aptit på att kopulera skulle bidra till spridningen av zikaviruset. Just det, Zika: den myggfödda blodsjukdomen som orsakar förlamning och som är kopplad till den globala uppvärmningen.

Notis: Det finns inget som dödar humöret för mig mer än tanken på att smittas av zika när man har ett olympiskt maraton av sex. Låter det inte som ett av de absolut värsta domedagsscenarierna att smittas av en dödlig sjukdom i den olympiska byn? Jag menar, om vi alla måste slåss mot varandra för att överleva vill jag verkligen inte ställas mot olympiska idrottare. Men nu går jag före mig själv.

Det räcker med att säga att med vinterspelen i år i Sydkorea kan vad som helst hända, särskilt i ett land där äktenskapsbrott avkriminaliserades först 2015. Och även om du är som jag och inte har känt dig investerad i de olympiska spelen sedan Michelle Kwan intervjuades i American Girl Magazine när du gick i grundskolan på 1990-talet, kanske löftet om promiskuitet kommer att vara tillräckligt för att få dig att lyssna. För om det är något som världen har gemensamt så är det att vi alla älskar sex så mycket att det borde vara ett internationellt tidsfördriv.

Hör hela Gen Why-serien och andra videor på Facebook och Bustle-appen på Apple TV, Roku och Amazon Fire TV.

Hör ”Best of Elite Daily”-flödet i Bustle-appen för fler historier som den här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.