Jeep Biluthyrning på Phoenix Airport [PHX], Arizona [AZ], USA

Vanliga frågor – Jeep biluthyrning på Phoenix PHX Airport

Vilka biluthyrare hyr ut Jeep i Phoenix, Arizona?

När du granskar listan över Jeepbilar i Phoenix, AZ, USA spelar valet av biluthyrningsföretag en viktig roll. En bra leverantör är en nyckel till en problemfri bilresa, medan ett företag med dåligt rykte kan förstöra din semester överhuvudtaget. Vi samlade endast pålitliga leverantörer, som kommer att göra sitt bästa för att göra din resa trevlig och enkel.

Av de leverantörer som erbjuder Jeep-fordon i Phoenix – Airport hittar du endast välkända ledande märken, däribland Sixt och Thrifty Fox Dollar Enterprise.

Mer

Vill du se hela listan över företag som tillhandahåller biluthyrning i Phoenix – Airport, AZ? Hitta den här!

Mer

Vad är det bästa biluthyrningsföretaget som tillhandahåller hyrbilar för Jeep i Phoenix?

Din upplevelse av biluthyrningen på PHX Flygplats, USA, är till stor del beroende av den enskilda leverantören. I enlighet med tusentals positiva kundomdömen är följande 3 företag de bästa för att hämta någon Jeep-modell:

 • Enterprise Car Rental

  8.9 / 10

 • Thrifty Car Rental

  8.4 / 10

 • Dollar Car Rental

  8.4 / 10

 • Den billigaste Jeep-modellen från Enterprise är Jeep Renegade från 46,852 kr per dag.

 • Det lägsta priset för Jeep biluthyrning från Thrifty i Phoenix – Flygplats, Arizona är Jeep Wrangler Sport från $55.02 per dag.

 • Kostnaden för Jeep biluthyrning från Dollar i Phoenix, AZ börjar från 59,06 dollar per dag för Jeep Wrangler.

Vilka Jeep-bilar kan jag hyra på PHX Airport, Arizona?

Listan över Jeep-bilar på den här destinationen kommer att tillfredsställa alla resenärers önskemål. Fordon av detta märke erbjuds i nästan alla bilklasser, vilket eliminerar behovet av att överge dina preferenser.

De mest populära Jeep-modellerna som presenteras på Phoenix PHX Airport är:

Jeep biluthyrning i Phoenix – Airport är ännu mer tillgänglig för dig på Rental24H, välj bara den modell du vill ha från följande lista:

Compact: Jeep Compass

SUV: Jeep Grand Cherokee, Jeep Renegade, Jeep Wrangler, Jeep Compass, Jeep Patriot

Convertible:

GPS, ljudsystem, luftkonditionering, båda typerna av växellådor (automatisk och manuell) – allt är för din komfort.

Vad är den billigaste Jeep-hyrbilen i Phoenix, Arizona?

Genom att använda vår webbplats kan du jämföra många parametrar för tillgängliga erbjudanden, inklusive priset på en hyrbil från olika leverantörer.

Därför är det lägsta priset för Jeep-fordon i Phoenix, AZ, USA ingen dröm – du har möjlighet att köra Jeep Compass för bara 42,65 dollar per dag.

Vilket biluthyrningsföretag har det lägsta priset på hyrbilar för Jeep i Phoenix – Flygplats?

Den billigaste Jeep-modellen som presenteras i Phoenix – Flygplats, AZ är Jeep Compass, som är tillgänglig från fox för $42,65 per dag. Dessutom får du tillsammans med ett attraktivt pris en pålitlig leverantör med ett oklanderligt rykte.

Vilken är den mest populära modellen av Jeep biluthyrning i Phoenix?

Varje Jeep-modell är erkänd som en pålitlig bil, som passar utmärkt för stadsresor såväl som för körning på motorvägar. Komfort och enkel kontroll är en av de viktigaste utmärkande egenskaperna hos denna bil.

Oftast hyr folk en Jeep Compass, som är en snygg och ganska rymlig bil. Den är tillgänglig till ett pris av 42,65 dollar per dag på PHX flygplats, USA.

Vilken är den mest populära leverantören av Jeep hyrbilar i Phoenix – Flygplats, Arizona?

Graden av förtroende och önskan att samarbeta med biluthyrningsföretaget utgör dess popularitetsnivå. Enligt många recensioner från nöjda resenärer är Fox ett företag som du kan handla med utan tvekan.

Tillsammans med utmärkt service erbjuder leverantören det mest fördelaktiga avtalet – Jeep Compass för 42,65 dollar per dag.

Hur kan jag få Jeep hyrbil i Phoenix, AZ?

De flesta biluthyrningsföretag garanterar dig inte en specifik Jeep bilmodell. De kan endast garantera dig en bil från en viss bilklass. Alla bilar från den grupp du har valt har ungefär samma storlek och liknar varandra i sina tekniska egenskaper.

Om du väljer en bil märkt ”eller liknande” får du en utvald eller liknande bil. Om du alltså väljer en 5-sitsig bil med automatisk växellåda får du en bil med automatisk växellåda med plats för minst 5 passagerare.

För att hyra exakt den bilmodell du vill ha, letar du efter erbjudanden med inskriptionen ”Garanterad bilmodell” på sidan med resultaten av din sökning i PHX flygplats, Arizona. Det betyder att företaget i avsaknad av en sådan skylt inte accepterar några krav på den bil som du får i slutändan.

Hur gammal måste jag vara för att få hyra Jeep i Phoenix PHX Flygplats?

Om du vill köra en hyrbil från Jeep måste du uppfylla vissa åldersgränser:

 • 20 år för att hyra i Phoenix, Arizona;
 • 18 år för att hyra i delstaterna MI och NY.

I samtliga fall, när du är under 25 år, har företagen rätt att ta ut en avgift för minderåriga på cirka 20-70 dollar per dag beroende på din ålder och biluthyrningsort. Undantaget är militärer eller statliga hyresgäster som reser i tjänsten – de kan undvika ålderstillägg.

Denna tilläggsavgift för personer under 25 år måste betalas vid upphämtning vid disken i Phoenix, AZ, USA.

Hur hittar man en billig Jeep hyrbil i Phoenix – flygplats?

Resor ska vara spännande, men inte för dyra. Det säger de som letar efter en billig hyrbil i Phoenix – Airport, AZ.

Faktum är att hyrbilar ibland kan utgöra en stor del av din budget, vilket är dåliga nyheter för resenärer som sparar pengar. Därför kan det tyckas att den enda lösningen i den här situationen är att hitta en billig lokal no-name-leverantör med dåligt rykte.

Lyckligtvis är saker och ting mycket bättre. Det finns fortfarande flera sätt att arbeta med ett ledande varumärke och samtidigt spara dina pengar på något som är viktigare för dig:

 • Reservera din Jeep-bil minst 2-3 veckor före det definitiva datumet;
 • Genomföra priserna i Phoenix med priserna på de närliggande orterna för att hitta det bästa priset för en favorit Jeep-modell;
 • Låna en bil i minst 7 dagar i följd för att få varje enskild hyresdag mycket billigare;
 • Välja en bil efter dina behov och inte efter utseende;
 • Sök efter full till full gasalternativ;
 • Använd din individuella inhemska försäkring eller välj ett rimligt paket på vår webbplats;
 • Undvik envägs- och mellanstatliga uthyrningar samt gränsövergångar;
 • Avslå onödiga tillval och extrautrustning;
 • Fördela dig på kampanjer och ytterligare rabatter.

Kan jag betala min Jeep-hyrbilsbokning med betalkort på PHX flygplats, USA?

Nästan alla företag kräver en kreditkortsdeposition, som behövs för att kompensera för fordonsskador till följd av förarens fel. Naturligtvis gäller det inte för objekt som täcks av försäkringen.

När det gäller betalkortet har du med dess hjälp möjlighet att endast betala kostnaden för din Jeep-hyra.

Kan någon annan köra min Jeep-hyrbil i Phoenix – Airport, Arizona?

Eftersom en lång resa med bil är förknippad med ökad trötthet är det vettigt att ta alternativet med extra förare i Phoenix, AZ.

Tillsammans med dig har en extra förare rätt att köra en Jeep-bil. Men tänk på att huvuduthyraren ändå är ansvarig för materiella skador. En extra förare kan väljas på bokningssidan eller exakt i byråns kiosk.

Bör jag köpa en extra försäkring för min Jeep-biluthyrning i PHX Airport, Arizona?

Försäkring är vad alla företag kräver när du vill hämta en bil. Det är en garanti för täckning för alla fall där fordonet, föraren, passagerarna eller tredje part skadas eller skadas.

När du bokar en hyrbil på vår webbplats ingår ofta ett obligatoriskt försäkringspaket i priset, t.ex:

 • CDW – collision damage waiver – detta är hyresförsäkringen som krävs i 90 % av fallen av hyrbilar. Utan denna försäkring ger uthyrningsbolagen dig ingen bil. Därför ingår denna försäkring vanligtvis i priset för hyrbilen och du kan inte vägra den. Försäkringen skyddar dig och Jeep-hyrbilen från de flesta skador i händelse av en olycka.
 • TW – stöldskydd – stöldförsäkring. Dessutom krävs den i de flesta fall och dess kostnad ingår i hyran.
 • TP – tredje part – försäkring av ditt ansvar gentemot tredje part.

För att hyra en bil utomlands kan du använda ditt personliga skydd eller den försäkring som följer med ditt bankkort. Glöm bara inte att klargöra möjligheten till dess tillämpning när det gäller internationell biluthyrning.

Överskottsavgift är det belopp av depositionen som spärras på ditt kreditkort i händelse av skada eller bilstöld. Om det i slutet av uthyrningen inte händer något dåligt med bilen kommer hela depositionsbeloppet att återbetalas till dig på ditt kreditkort. Å andra sidan, oavsett vad som händer med bilen, är depositionsbeloppet det högsta belopp som du riskerar. Detta är mycket bekvämt och gör att du inte behöver oroa dig för att hyra en bil på Phoenix PHX flygplats. Vissa uthyrningsföretag låter dig minska beloppet för depositionen genom att betala en del av kostnaden för försäkringen (Complete cover package). I det här fallet kan beloppet för självriskavgiften minskas med 50 % och till och med 80 % – till exempel från 1000 euro till 500 eller till och med till 200 euro.

Du har alltid möjlighet att köpa en fullständig försäkring från din valda biluthyrningsleverantör. Eller så kan du köpa en självriskförsäkring på vår webbplats i bokningsskedet – detta är ett mycket bekvämt sätt att skydda dig mot eventuella materiella förluster. Välj en försäkring med noll självrisk för att undvika ansvar. Om du har köpt en självriskförsäkring kommer vårt försäkringsbolag vid eventuella problem med bilen – oavsett om det bara är en skråma eller en betydande skada – att återbetala beloppet för den självriskavgift som uthyrningsföretaget undanhållit dig.

Läs hyresvillkoren för en viss Jeep-bilmodell för att få maximal detaljerad information om den försäkring som tillhandahålls för den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.