Jenna Dewan och Steve Kazee: En tidslinje över deras förhållande

Håller du ihåg när våra hjärtan blev kalla och vi insåg att kärleken var död? Det hände den 3 april när Jenna Dewan och Channing Tatum meddelade att de avslutade sitt äktenskap efter nio år.

De sade upp sig och förklarade att de fortfarande är ”bästa vänner” och att de alltid kommer att vara ”kärleksfulla, hängivna föräldrar till Everly”, deras femåriga dotter. Tack och lov verkar de båda vara lyckliga sedan dess, och Jenna har gått vidare med skådespelaren Steve Kazee.

Här är allt vi vet om deras förhållande hittills – med början från den senaste uppdateringen:

27 april 2020: Både Jenna och Steve har lagt ut några skandalöst söta bilder på sonen Callum på sociala medier. I söndags njöt Step Up-stjärnan av en mysig kramsession med sin lille pojke när de tillbringade morgonen i sängen. ”Jag kommer aldrig att sluta älska de här morgonkramarna”, skrev hon som bildtext till en förtjusande bild som hon delade på Instagram Stories.

Instagram

Under tiden postade Steve en snygg bild på sig själv med en ”The Bad Dads Club”-tröja på sig medan han håller sin son i ena armen. ”Daddyyyyyyyyyyy 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥”, skrev Jenna i kommentarsfältet och, ärligt talat, #goals.

Detta innehåll är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information, på deras webbplats.

Här är resten av Jennas och Steves tidslinje för relationen:

3 april 2018: Jenna och Channing meddelar att de separerar.

28 maj 2018: Jenna ger en intervju till Harper’sBazaar.com där hon pratar om att vara singel och att anpassa sig till förändringarna i sitt liv:

”De steg jag tar är intressant nog inte alls relaterade till mitt äktenskap eller min separation. Jag var alltid väldigt lycklig som hustru”, säger Dewan, men större frågor dök upp, som ”’Vem är du? Vad vill du ge världen? Vad är spännande för dig? Dessa känslor började bubbla upp för mig, naturligt… så jag ville verkligen utvidga mitt liv och mig själv. Och det var min resa, ingen annans.

”Jag känner en känsla av glädje och frihet och spänning, verkligen, inför ett nytt kapitel i mitt liv. Och jag har inga fasthållanden till hur det kommer att se ut eller vad det kommer att bli. Jag känner mig verkligen öppen och jag känner mig hoppfull.”

27 september 2018: Källor rapporterar att både Magic Mike-skådespelaren och Jenna träffar andra personer.

”Jenna har varit på några dejter men pratar inte om någon pojkvän”, säger källan till tidningen People. Medan en annan källa säger att Channing också har varit på några dejter och har kul men att det inte är något ”seriöst”.

18 oktober 2018: En vecka efter att de första rapporterna om ett förhållande mellan Channing och Jessie J dyker upp hävdar Us Weekly att Jenna är helt okej med att hennes ex går vidare eftersom hon också ”träffar någon ny”.
Men vem är den här personen? Världen undrar…

27 oktober 2018: Jenna ansöker officiellt om skilsmässa från Channing med hänvisning till oförsonliga skillnader och begär gemensam juridisk och fysisk vårdnad om deras dotter. Det hela verkar ganska vänskapligt och enligt dokument som media fått tag på ber Jenna också om att numera vara känd som Jenna Dewan istället för Jenna Dewan Tatum.

30 oktober 2018: En dag innan Channing och Jenna fotograferas när de busar med sin dotter och kommer bra överens ryktas det om att Jennas nya pojkvän är Steve Kazee – en Broadway-skådespelare som vann ett prestigefyllt Tony-pris 2012 för sin huvudroll i musikalen Once.

James Corden och Steve Kazee, året då de båda vann Tony Awards
Jason KempinGetty Images

People citerar en källa som säger att paret har ”dejtat i ett par månader och att hon är riktigt lycklig”, vilket är gulligt!

Paret syns också på en Instagrambild på Jennas väns konto från en grupputflykt till nöjesparken.

2 november 2018: Jenna och Steve är fotograferade tillsammans när de går runt i Palm Springs hand i hand på bilder som publiceras på People.

En källa säger till tidningen: ”Jenna har väldigt roligt med Steve. De har dejtat i månader utanför rampljuset och det börjar bli mer seriöst. De har mycket gemensamt.”

3 november 2018: Nästa dag fotograferas paret kyssande i Palm Springs!

Jenna festar loss på Baby2Baby-galan 2018 i Kalifornien den 10 november
Stefanie KeenanGetty Images

12 november 2018: Jenna pratar om Steve för första gången, typ av, till US Weekly som frågar henne hur det går.

”Jag pratar inte om mitt personliga liv, men tack! Jag är väldigt lycklig”, säger hon till tidningen.

3 december 2018: Paret gör det lite mer offentligt när Steve kommenterar ett foto av Jenna på hennes Instagram.

Jenna marknadsförde sin Danskin-kollektion och gav fotot följande bildtext: ”Har du hittat din favorit än?”, vilket Steve svarade: ”Ja, det har jag.” 😍

Det här innehållet är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format eller mer information på deras webbplats.

Det råkar också vara Jennas födelsedag (HB Jen) så Steve laddar upp ett förtjusande klassiskt fotoautomatuttryck av paret i början av förhållandet.

Detta innehåll är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information, på deras webbplats.

”Ibland känns det som min födelsedag om och om igen eftersom jag fortsätter att få gåvan av dig varje dag”, skriver han som bildtext till bilden.

5 juni 2019: Jenna delar med sig av ett sött foto av paret tillsammans. De ser så lyckliga ut.

Det här innehållet är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information på deras webbplats.

21 augusti 2019: Hur gulligt är inte det här fotot från balen?!?!

Det här innehållet är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information på deras webbplats.

30 augusti 2019: Jenna lägger upp ett sött foto av Steve på semester. ”Vacay hun”, verkligen. Snygg hatt…

Det här innehållet är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information på deras webbplats.

14 september 2019: Steves ordlekar var i toppform med det här fotot på honom och Jenna. Han skrev till bildtexten: ”You hat me at hello” (Du har mig vid hej). Bravo, Steve. Bravo.

Det här innehållet är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information, på deras webbplats.

24 september 2019: Jenna och Steve meddelar att de väntar sitt första barn tillsammans!

Paret gjorde ett uttalande till tidningen People där det stod: ”Det blir första barnet för Steve och andra barnet för Jenna, som har den sexåriga dottern Everly med exet Channing.

25 september 2019: Både Jenna och Steve delar med sig av söta bilder på Jennas babybula.

Det här innehållet är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information, på deras webbplats.

Steves bildtext lyder:

”Well…the news is out. Jag kan inte ens börja beskriva de känslor jag har haft sedan vi först fick veta att Jenna var gravid! Jag har väntat hela mitt liv på detta ögonblick och kunde inte ha hittat en bättre person att bygga en familj med. Det senaste ett och ett halvt året har fört in så många saker i mitt liv som har fyllt mig med den djupaste tacksamhet. En partner som utstrålar kärlek, värme och vänlighet. En partner som har mött några av de svåraste stunder som livet kan ge dig med grace, ödmjukhet och en önskan att lära sig av upp- och nedgångarna. En partner som ständigt växer av dessa lärdomar och som stöder min utveckling som person med kärlek, orubbligt stöd och förståelse. Jenna tog också med sig en av de största gåvorna man någonsin kan tänka sig… sin vackra dotter. Evie bröt in i mitt liv som en supernova och har fortsatt att brinna så starkt i mitt liv. Jag har lärt mig så mycket om föräldraskap redan genom att se hur fantastisk Jenna är med henne och Evie har lärt mig så mycket om vad det innebär att älska och kommunicera med ett barn och jag kan inte vänta på att ge henne ett syskon och göra vår lilla familj lite större.”

Detta innehåll är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller du kanske kan hitta mer information, på deras webbplats.

Jenna läser:

”Att bli mamma är helt enkelt det absolut bästa och mest otroliga som någonsin har hänt mig 💕@stevekazee du är en gåva från ovan och jag kunde inte vara mer glad över att utöka vår familj tillsammans…! Tack för all kärlek!!!”

10 oktober 2019: Steve antydde att han blev kär i Jenna vid första ögonkastet, vilket givetvis är otroligt gulligt.

Det kom fram när Jenna twittrade: ”Kan man bli förälskad vid första ögonkastet? Vad sägs om vid första dansen? Håll utkik i morgon för mer information!”

Som Steve svarade: ”I believe they can.”

Jenna skrev sedan helt enkelt ”melt” med en stor röd hjärtemoji.

Detta innehåll är importerat från Twitter. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information, på deras webbplats.

Kan man bli kär vid första ögonkastet? Hur är det med första dansen? Stay tuned tomorrow for more! 🙃

– Jenna Dewan (@jennadewan) October 8, 2019

Ärkligt…

Vi gissar att det här tweetutbytet startade på grund av att Jenna är den nya värdinnan för Flirty Dancing i USA, som innebär att par möts för första gången när de utför en koreograferad dans tillsammans.

10 november 2019 – Jennas babybula gör debut på röda mattan vid People Choice Awards. Medan Steve Kazee inte syntes till någonstans gick skådespelerskan på röda mattan tillsammans med Kardashians och Gwen Stefani och PCAs och vaggade sin babybula i en underbar röd klänning.

Frazer HarrisonGetty Images

24 november 2019 – Efter att ha gjort sin debut på röda mattan med graviditetsbula på People’s Choice Awards tidigare den här månaden (se nedan!) deltog Jenna Dewan på American Music Awards. Och förutom att hon hamnade i en liten skuggkontrovers med Camila Cabello så strålade hon och bar en höghalsad röd maxiklänning som visade upp hennes växande andra barn. Sött!

Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

28 november 2019: Jenna Dewan och Steve Kazee tillbringade Thanksgiving med dottern från hennes äktenskap med Channing Tatum, Everly.

”Tacksam. Hoppas att alla hade en underbar dag med sina vänner och nära och kära!
Happy Thanksgiving! 🦃🍁🍽 ❤️”, skrev Steve tillsammans med en bild där han vaggar Jennas babybula.

Det här innehållet är importerat från Instagram. Du kan hitta samma innehåll i ett annat format eller mer information på deras hemsida.

Jenna delade sedan ett antal bilder med Everly närvarande och tillade: ”The journey to get a good group picture though 😂 Grateful for so much today❤️Happy thanksgiving everyone!!!”

Detta innehåll är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information, på deras webbplats.

3 december 2019: Steve Kazee delar med sig av ett översvallande kärleksbudskap till Jenna Dewan för att fira hennes 39:e födelsedag, tillsammans med ett foto av hennes underbara bebismage.

”Den här kvinnan”, skrev han till sina 114k Instagramföljare. ”Vilket outplånligt märke hon har satt i mitt hjärta. Dagen för hennes födelse har varit en fullspäckad dag för oss så här långt… lämna av barnet på skolan, möte med barnläkaren, planera barnkammaren, flytta in i vårt nya hem, hämta barnet från skolan och så många andra små ögonblick i livet.

Genom allt detta älskar jag att fånga ögonen på henne och veta att hon är den person som jag kommer att tillbringa resten av mitt liv med. Jag kunde inte vara mer tacksam för att hon sattes på denna jord och att vi hittade varandra genom allt brus. Jag älskar dig Jenna och jag hoppas att du har den lyckligaste av födelsedagar!”

Det här innehållet är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information, på deras webbplats.

”Åh mitt hjärta”, svarade Jenna, med massor av röda hjärtemojis.

De här två är sjukt söta.

30 december 2019: Steve postade ännu en översvallande hyllning till sin gravida partner. Han erkände att hans Instagramkonto i princip har förvandlats till ett Jenna Dewan-fankonto nu.

Samtidigt med hyllningen laddade Steve upp fyra bilder på skådespelerskan, bland annat en där hon visar upp sin växande babybuffla när hon ligger på ett läkarbord och en annan där hon är med på premiären av den nya showen Flirty Dancing, som hon är värd för.

”Ansvarsfriskrivning: Jag är medveten om att det här i princip är ett @jennadewan-fankonto nu. Det finns en anledning till det. Den anledningen är att jag ständigt tittar med absolut vördnad på hur hon har skapat sig en väg genom den här världen och samtidigt gör hon det med en nivå av elegans som vi alla borde sträva efter. Från att ha spelat huvudrollen som mamma till sin vackra dotter och vårt snart kommande barn, till hennes huvudroll som partner i mitt liv, en publicerad författare till #gracefullyyou, till hennes huvudroll i @soundtracknetflix och till premiären av @flirtydancefox ikväll misslyckas hon aldrig med att inspirera och förvåna mig. Så ja, jag är stolt. Otroligt. Jag vill att alla ska känna till henne eftersom hon är en gåva till den här världen på så många sätt. Så tack för att du besöker det här fan-kontot. Glad premiärdag min kärlek! ❤️”

Det här innehållet är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information, på deras webbplats.

9 maj 2020: Jenna delade med sig av en förtjusande bild på Steve och deras son när de sov under en koronavirusavstängning och berättade hur deras band var ”en av de bästa sakerna”.

”Att se dig bli pappa är en av de bästa sakerna jag någonsin bevittnat”, skrev hon snällt. ”Djupet av känslor du känner, kärleken du delar, den vansinniga förmågan du har att göra ALLT för oss alla…vi är så lyckligt lottade.”

Detta innehåll är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information, på deras webbplats.

Ni är alldeles för söta!

Olivia BlairDigital nyhetsredaktörOlivia är ELLEs digitala nyhetsredaktör som täcker popkultur, kungligheter, livsstil och kvinnonyheter och features.
Det här innehållet skapas och underhålls av en tredje part och importeras till den här sidan för att hjälpa användarna att ange sina e-postadresser. Du kan hitta mer information om detta och liknande innehåll på piano.io

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.