Taro Elephant Safari Park Bali – Entrépris och parkens läge

Först av allt, planerar du att ha en semester med familj och barn till Bali Island? Om ja, måste det finnas frågor i ditt huvud! Medan de flesta föräldrar kommer att ha samma fråga innan de bestämmer sig för att ha en semester på Bali med barn. Frågan är: Vilka är de bästa sakerna att göra för småbarn på Bali? Vad sägs om att besöka Taro Elephant Safari Park Bali!

Om du kommer från Europa och tar ett långt flyg kostar också mer pengar. Det är rimligt att säga att när du besöker Bali förväntar du dig något unikt och annorlunda, kanske som Uluwatu-templet.

Slutligt, som du kan se av titeln, handlar det om den unika och annorlunda punkten för Taro Elephant Safari Park, från en annan elefantpark som du kan få i ditt land. Nedan följer de unika sakerna med Taro Elephant Safari Park Ubud.

 • Det är en Sumatraelefant.
 • Varm tropisk miljö.
 • Naturlig tropisk regnskog.
 • Självklart vänligheten hos balineserna.

De flesta av oss vet att barn älskar att se ett djur, vattenpark och roliga aktiviteter, särskilt om barnen kan se ett levande djur och ha direktkontakt med djuren direkt. Ett djur som är säkert att ha direktkontakt med barnen är elefanten.

Barn om bara se en elefant, utan att göra något kommer inte att imponera på dem. Men om barnen ser elefantens talang och kan leverera en attraktiv show, kommer detta att påverka ditt barns kunskap om saker som en elefant kan göra.

Bali Island har gott om platser för att titta på en levande elefantshow, elefantridning och elefantmatning. Det bästa för elefantsafari som du kan få på Bali är Elephant Safari Park Ubud. De flesta som har besökt elefantsafari park lodge Bali säger. Det är en av de bästa sakerna att göra i Ubud för barn och familj.

Taro Elephant Safari Park Allmän information

Elephant Safari Park Lodge Bali har 3,5 hektar utrymmen och får så många belöningar i en fråga om elefantsafari park. Platsen ger också 25 rum av lodge i en safari-stil, erbjuder lyx och komfort. På Taro Elephant Park Ubud kan du direkt interagera med Sumatraelefanter, du kan mata elefanterna, rida på elefanten, titta på och leka med elefanten. Sumatra-elefanter är en av de utrotningshotade arterna. Därför skyddas de av den indonesiska regeringen.

Elefantparken är utformad så att den passar alla behov, inte bara elefantälskare, och den är mycket lämplig om du är på semester med familjen, särskilt för barn. Taro Elephant Park erbjuder också en stig för elefantridning, botaniska trädgårdar, restauranger och boende om du vill övernatta. När du rider på en elefant kan du också njuta av den naturliga miljöns skönhet. Massor av smekmånadsmänniskor försöker också elefantsafari lodge Ubud. Så att de kan få en romantisk utflykt, och många av paren väljer att ha sin bröllopsceremoni i denna elefantpark.

Finn out, ”Top 6 Best Spot To Get Married In Bali” >>>

Anläggningar &Öppettider

 • 30 tillfångatagna Sumatraelefanter.
 • Elefantmuseum &Galleriinformation.
 • Orkidéer med botaniska trädgårdar.
 • Taro Forest Elephant Rides.
 • Restaurang &Bageri med 270 sittplatser och bar.
 • Man-made lake for Elephant Bathing and Fish Ponds.
 • Visa gratis elefantshower fyra gånger om dagen och dagliga shower klockan 11:45, 13:45, 15:45 och 18:45.
 • Businesscenter.
 • Wi-Fi finns tillgängligt.

För öppettider för elefantsafari park av Desa Taro från 08:00 – 18:00 dagligen.

Elephant Safari Park Bali Pris

Hur mycket kostar det? Det finns skillnader i varje pris för Taro Bali elefantsafari park, baserat på ditt krav. Nedan följer detaljerna.

Taro Elephant Safari Park Entrance Price

Produkt Vuxen Vuxen Barn Spädbarn
Endast inträde till elefantparken IDR 295.000 IDR 155.000 IDR 77.000
Elephant Safari Ride (Exclude Park Admission) IDR 805.000 IDR 575.000 IDR 249.000
Parktillträde + elefantridning IDR 950.000 IDR 650.000 IDR 285.000

Anmärkningar om priser för Taro Elephant Park:

 • Pris för en person.
 • Skatt ingår.
 • Inte måltid.
 • Inte transport.
 • Barn ålder, 5-12 år gammal.
 • Spädbarn, under fyra år.
 • Betalning med indonesisk rupia omräknat till USD på transaktionsdagen.

Ovanstående entréavgift är mycket lämplig om du vill besöka Taro Elephant Park med ditt fordon eller med en personlig chaufför. Även om du bara vill se elefantparken och vill rida på en elefant. Du kan köpa biljetten när du anländer till Taro Elephant Park.

Om du vill delta i andra aktiviteter i Taro Elephant Park, t.ex. elefantbad, lunchbuffé, försäkring, och om du vill ha transport för hämtning och återtransport! Vi föreslår att du skaffar paket för Elephant Safari Park Lodge Bali.

Därför råder jag dig att köpa paket, via Internet online. Genom att köpa paketen via internet, minskar avsevärt priset för Taro Elephant Park’s pris jämfört med walk-in priset.

Taro Elephant Safari Park Location

Elephant safari park at Taro ligger på Jalan Elephant Park Taro, Taro Village, Tegallalang, Ubud Bali 80561. Avståndet från Ngurah Rai flygplats är alltså 36 kilometer, och du tar en timmes bilresa i vanlig trafik. Vill du ha kartan på din gadget?

Klicka på den här länken för att se läget för Elephant Safari Park Lodge Bali på Google maps.

Andra närliggande aktiviteter i Ubud

Det finns alltså mycket intressant att göra i Ubud, Bali. Förutom att besöka elefantsafari park och lodge Taro Bali. Det finns en äventyrsaktivitet i Ubud, som de flesta barn kommer att älska att göra, vilket är en white water rafting Bali.

Det finns dessutom tre huvudfloder för white water rafting på Bali. En av dem är Ayung River, som ligger i Ubud.

Mest anmärkningsvärt är forsränning vid Ayung River Ubud, mest känd som Ayung Rafting och den mest rekommenderade leverantören för Ayung Rafting:

 • Bali Sobek Rafting Ayung River.
 • Mason White Water Rafting Ubud.

Detta inlägg ändrades senast den 11 november 2020 14:11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.