Tjäna pengar som Pampered Chef-konsult

By SideHustleHQ /

Många människor letar efter små affärsmöjligheter som ger dem möjlighet att göra sina egna scheman och ha verklig flexibilitet. Pampered Chef ger sina konsulter möjlighet att uppnå ekonomiskt oberoende genom direktförsäljning. De som vill starta ett litet företag med ett stort stödnätverk bör överväga Pampered Chef.

Om Pampered Chef

Pampered Chef är ett stort företag som har varit verksamt i över 30 år. Deras mål är att samla familjerna runt bordet för traditionella måltider. De har lanserat denna vision genom att göra det möjligt för enskilda konsulter att ta Pampered Chef-produkter direkt till potentiella kunders hem. Pampered Chef fokuserar på individuella konsulters framgång för att ge familjerna de rätta verktygen som de behöver för att ha goda traditionella familjemåltider.

Hur man tjänar pengar med Pampered Chef

Enskilda personer kan anmäla sig för att bli en konsult hos Pampered Chef. Det unika element som Pampered Chef tillför marknaden för direktförsäljning i hemmet är att den första showen, eller festen, som konsulten anordnar är med sina egna vänner och sin familj. Detta ger konsulterna en stor boost för sin första show och kan ge stor ekonomisk avkastning.

Commissionsbasen hos Pampered Chef är en nivåbaserad provisionsbas, vilket gör vinstpotentialen högre för engagerade Pampered Chef-konsulter. Konsulterna kommer alltid att tjäna minst 20 procent i provision. Den högsta provisionssatsen som konsulter kan tjäna är 25 procent. Ju mer Pampered Chef-konsulten säljer, desto mer pengar tjänar de genom den högre provisionsnivån.

Rum för befordran

Alla Pampered Chef-konsulter får möjlighet att bli direktör genom att bygga ett team. En direktör för Pampered chef kan tjäna 50 000 dollar per år, även om inkomsten kan variera eftersom direktörerna fortfarande kan välja sin nivå av engagemang. Executive Directors på toppnivå för Pampered Chef kan tjäna uppåt 125 000 dollar. Dessa möjligheter är tillgängliga för alla Pampered Chef-konsulter. Företagets befordringsmöjligheter är en stor drivkraft bakom varför entreprenörer väljer att starta sin karriär hos Pampered Chef.

Fördelar med att bli konsult

Människor väljer pampered chef av många anledningar.

Flexibilitet

Pampered Chef erbjuder konsulter möjligheten att göra sin karriär till ett deltidsjobb eller en heltidskarriär. Vilken grad av engagemang som krävs för att arbeta som konsult hos Pampered Chef är helt upp till individen. Detta gör Pampered Chef till ett bra val för hemmamammor och personer som letar efter en ny karriär.

Support

Pampered Chef erbjuder gratis lokal och regional utbildning och konferenser. Möjligheten att få gratis support är en stor fördel med att välja att bli en Pampered Chef-konsult. Det finns en oöverträffad belöning i att veta att ett helt team av människor finns där för att stödja en ny konsult.

Vara konsult

Det är enkelt att bli en Pampered Chef-konsult. Det finns olika introduktionspaket tillgängliga för Pampered Chef-konsulter som kan välja hur de vill börja sin Pampered Chef-karriär. Dessa kit finns på http://new.pamperedchef.com/start-today#. Pampered Chef-konsulterna har också möjlighet att ringa den nationella hotline 1-630-261-3537 och höra om de olika fördelarna med att bli Pampered Chef-konsult. Oavsett vilken metod som väljs kan det leda till en karriär som Pampered Chef-konsult med start idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.