Wendy Williams avslöjar #1 regel för att få bröstimplantat, Talks Dating Life

(Foto Credit: PR Photos)

Wendy Williams rapporteras leva sitt bästa liv efter hennes split från främlingsfientliga make Kevin Hunter.

Dagtidsdivan sågs på Kandi Burruss sexiga varietéshow, ”Welcome to the Dungeon”, där hon bar en svart klänning med mycket urringning, rapporterar Celebrity Insider.

Det är också känt att Hollywood Life rapporterade att Wendy tog upp sina bröstimplantat när hon berättade om händelsen i sin talkshow.

”Jag gick till showen och titta”, sa hon och visade upp ett foto av sig själv från händelsen.

”Jag säger er, under-muskelimplantat sedan 1994!”, fortsatte hon och tillade: ”De är fortfarande uppe! Om du ska göra det, gå under muskeln!”

Williams såg också till att notera att hon hade TVÅ dejter under just den kvällen. En av männen följde med henne till Candis show.

”Jag hade planerat en andra dejt kanske i mitt huvud, eftersom jag hade biljetter till ”Saturday Night Live”-avslutningsfesten för säsongen”, förklarade hon. Istället för att gå till SNL-evenemanget slutade min andra dejt med att jag bara kom över till skillnad från att vi gick ut”, sa hon.

En beundrare kommenterade: ”Hon har aldrig sett bättre ut! Det är något med hennes aura nu! Jag är glad att Wendy är glad! Jag älskar henne absolut och hejar alltid på henne!”

En annan tillade: ”Vi älskar oberoende Wendy! Glödande av lycka.”

En tredje följare noterade: ”Yess Wendy!!! Bloggarna säger att du fortfarande är med din man och låter honom bo hos dig medan hans baby mama är i Dominikanska republiken. Beslutet är inte upp till mig, men jag hoppas verkligen att du inte låter det där skräpet stanna kvar hos dig.”

HETAD BACK TO THE BLACKAMERICAWEB.COM HOMEPAGE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.