DIRECTORY

Bilder med jultomten i Orlandoområdet

Altamonte Mall -Altamonte Springs

Till och med den 24 december
Ta professionella bilder med jultomten med ett kontaktlöst besök i Memory Grove i Altamonte Mall. Bokning krävs. Säkerhetsåtgärder har vidtagits, bland annat förstärkt rengöring och riktlinjer för socialt avståndstagande. Under besöket i Memory Grove kan gästerna kliva in i några av julgranarna för roliga fotomöjligheter. Virtuella besök på Nordpolen med jultomten är också tillgängliga.

Bass Pro Shops-Orlando

Till och med den 24 december
Familjer kan få ett gratis 4×6-foto med jultomten samt en gratis video som kan delas med andra på Bass Pro Shops i Orlando vid ett ”Contactless Claus”-besök, där en akrylbarriär skiljer gästerna från jultomten. Ytterligare fotopaket finns tillgängliga. Se till att ta med din jullista till tomtens brevlåda. Barnen kommer också att få ett pysselpaket att ta med sig hem. Det krävs onlinebokning för att besöka tomten, och gästerna måste genomgå en temperaturkontroll. Gästerna kan bläddra i butiken och göra lite julshopping samtidigt som de njuter av djurutställningarna och det stora akvariet i mitten av butiken.

Central Florida Zoo-Sanford

12 december 2020
Besök djurparksdjuren och jultomten på en och samma gång. Fysiskt distanserade foton med jultomten kommer att finnas tillgängliga vid Wayne Densch Discovery Center från 10.00 till 12.00 och igen från 12.30 till 14.00. Ta med din önskelista till tomten och lägg den i hans brevlåda. Det kommer också att finnas en jakt på sockerrör för barnen. Hitta alla godisstänger, avslöja koden och få en särskild godbit. Masker krävs för alla gäster från 3 år och uppåt.

Cranes Roost Park-Altamonte Springs

Torsdagar till och med den 22 december
Besök jultomten och mrs Claus varje tisdag i Cranes Roost Park. Ta med kameran för foton. Sociala distanseringsåtgärder kommer att vidtas och alla gäster från 2 år och äldre måste bära mask utom när de äter eller dricker. Det kommer att finnas mat och dryck att köpa. Registrering krävs och kapaciteten är begränsad.

The Florida Mall-Orlando

Till och med den 24 december
En fotoupplevelse med social distansering av jultomten finns på Florida Mall. Tomten och hans medhjälpare kommer att bära masker hela tiden. Gästerna måste också bära masker. Onlinebokningar rekommenderas starkt.

Gaylord Palms-Kissimmee

Till och med den 24 december
Möt självaste den stora killen på Gaylord Palms och ta professionella foton samtidigt som du tar social distans i en festlig julmiljö. Ansiktsmasker krävs på alla inomhusområden och får inte tas av för foton av tomten. Njut av många andra julattraktioner under ditt besök, bland annat en ”I Love Christmas Movies”-upplevelse, Snow Factory, #LIT Light Show, pepparkaksdekoration, en fest med Grinchen och mycket mer.

The Mall at Millenia-Orlando

Till och med den 24 december
Jultomten återvänder till Mall at Millenia med en speciell, säker miljö för familjer. Besöken är kontaktlösa och tomten sitter på avstånd. Det finns roliga fotoreklister som barnen kan sitta på. Gäster från 2 år och äldre måste bära ansiktsskydd under hela besöket. Förhandsbokning krävs, anmälda besökare accepteras inte. Det kommer att finnas en brevlåda för tomten där barnen kan lämna sina önskelistor samt en interaktiv upplevelse Holiday Wander, perfekt för festliga selfies.

Oviedo Mall-Oviedo

Till och med den 24 december
Tag professionella foton med tomten på Oviedo Mall. Gäster som är 2 år och äldre måste bära ansiktsskydd, och tomten kommer också att bära ett sådant. Bokningar rekommenderas starkt. Det kommer endast att vara möjligt att gå in i mån av plats.

The Santa Workshop Experience-Orlando

Till och med den 24 december
En lokal favorit, det fotograferingsteam som familjerna har haft på köpcentret sedan 2002, finns nu på ICON Park. Teamet är ”SANTAtized” i år för gästernas, tomtens och hans teams säkerhet. Bokning krävs, och gästerna måste få sin temperatur kontrollerad och desinficera sina händer när de kommer in. Masker är obligatoriska utom under fotosessionen, och en osynlig glasvägg finns mellan tomten och barnet under fotograferingen. Alla barn får en pollett för en gratis åktur på hjulet i en privat semesterkapsel (ytterligare åkare får 50 % rabatt på biljetter). Det finns också en tågresa med North Pole Express och gott om restauranger och butiker inom gångavstånd.

SeaWorld-Orlando

Till och med den 31 december
Resa till det vilda Arktis och träffa självaste jultomten på SeaWorld Orlandos Christmas Celebration. Ett sällskap i taget kommer att släppas in, och fysiskt avlägsna foton kommer att äga rum i tomtens släde, med en plexiglasbarriär mellan familjerna och tomten. Fotopaket finns tillgängliga. Se till att stanna kvar efter solnedgången för att njuta av den festliga ljusshowen i Sea of Trees.

Seminole Towne Center-Sanford

Till och med den 24 december (stängt den 7-8 december)
Under utvalda dagar besöker tomten Seminole Towne Center för att träffa barn och familjer. Gästerna kommer inte att kunna sitta i tomtens knä i år; i stället kommer uppsättningen att vara inställd för en kontaktlös upplevelse. Registrera dig i förväg online eller vänta i en socialt distanserad kö, beroende på tillgänglighet.

Wall Crawl-Orlando

Söndagar till och med den 20 december
Denna unika halvprivata upplevelse ger familjerna en hel timme med jultomten, inklusive berättelser, sånger och foton bland 10 olika semesterkulisser och roliga rekvisita. Gästerna är välkomna att ta så många foton som de vill, och professionella foton är en valfri uppgradering. Bokning krävs och kapaciteten är begränsad. Tomten och familjerna måste följa kraven på social distansering, och det finns utökade rengöringsprotokoll.

Wekiva Island-Longwood

Helger till och med den 20 december
Se både jultomten och mrs Claus på fredagar, lördagar och söndagar under Wekiva Island’s Winter Wonderland. Ta med kameran för att ta egna bilder vid detta socialt distanserade besök. Det finns också snöbyar dagligen för barnen att njuta av. Det går även att åka släde på Wekiva River under vissa dagar. Andra evenemang och aktiviteter inkluderar en julgranskog, filmkvällar utomhus, frukost med jultomten och berättelser, kakor & kakao med mrs Claus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.