Eileen Davidson lämnar The Young and the Restless

Eileen Davidson har bekräftat att hon lämnar The Young and the Restless efter mer än 30 år i såpan.

Efter rapporter om att Eileen skulle lämna serien bekräftade The Real Housewives of Beverly Hills-alumnen nyheten på Twitter i onsdags. ”Ja, jag lämnar mitt andra hem @YandR_CBS i september. Jag har varit så välsignad att få spela Ashley Abbott och arbeta med de fantastiska människorna i serien och har inget annat än tacksamhet och kärlek till alla!!!”. Eileen delade med sig på Twitter. ”Dags för lite mer kontroll över min vardag!”

Eileen har varit med som Ashley Abott i Y&R sedan 1980-talet. Hon tog hem Daytime Emmy för Outstanding Lead Actress in a Drama Series för sitt arbete i Y&R i april. Eileen har tidigare vunnit Daytime Emmy för Outstanding Lead Actress in a Drama Series för sin roll som Kristen DiMera i Days of Our Lives 2014.

Fans har sett Eileen arbeta hårt på inspelningsplatsen för Y&R under hennes tid i RHOBH. Vi kan till och med tacka henne för att hon introducerade en ny karaktär i såpan, Farrah Dubose, efter att hon gav Erika Girardi chansen att vara med i Y&R. Erika har varit med i fyra avsnitt av Y&R hittills, senast i början av juni.

The Real Housewives of Beverly Hills Alum Eileen Davidson vinner en Daytime Emmy

Se hur Eileen berättade om att hon välkomnade Erika till tvålarnas värld, nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.