Jessica Biel plastikkirurgi och tatuering – före och efter bilder

Den sensationella amerikanska modellen och skådespelerskan Jessica Biel har ryktats ha kopplats samman med rykten om att hon skulle ha gått under kniven och haft tre kosmetiska operationer. Hon har också gjort en tatuering på sin kropp som har en egen specifik betydelse.

Jessica har uppgett att hon aldrig skulle få någon form av kosmetiska förändringar gjorda på sin kropp. Här är de operationsspekulationer som har gjorts om henne:

Jessica Biel Före & Efter

”7th Heaven”-stjärnan Jessica Biel har förvandlats mycket under sin framgångsrika karriär som skådespelerska. Allt inklusive hennes kropp och ansikte har förändrats ganska mycket. Här är ett exempel på vad vi försöker säga:

Jessica Biel före (vänster) och efter (höger).
Bildkälla: Bilden ovan talar tydligt en del om att det verkligen har skett en del förändringar på skådespelerskans kropp. Strukturerna på hennes läppar, näsa och bröst har helt förändrats om vi jämför hennes förflutna och nuvarande.

Läppinjektion

Biel, som är värd 18 miljoner dollar, har insinuerats att hon injicerat sina läppar med fillers så att hon kunde uppnå ett par läppar. På bilden som vi nämnde tidigare kan vi lätt se att hon brukade ha en överläpp som var mycket mindre än den övre när hon var barn. Men om vi tar en titt på hennes läppar idag är båda läpparna nästan lika proportionerliga. Om hon skulle ha vuxit naturligt skulle hennes överläpp också vara mindre än hennes underläpp i dag. Därför är det helt uppenbart att hon fått sina läppar injicerade.

Nose Job

Ett annat rykte som Justin Timberlakes fru Jessica Biel är inblandad i är hennes näsoperation. Folk hävdar att hennes näsa i det förflutna inte var exakt som den är för närvarande. Det finns en liten förändring på skådespelerskans nästipp. Hennes näsa brukade vara lite tjockare och bredare i det förflutna om man jämför med hennes näsa för närvarande.

Den berömda plastikkirurgen Dr. Anthony Yuon har sagt att det är mycket möjligt att Jessica faktiskt trimmat sin näsa kirurgiskt en liten bit för att få den där otroligt snygga näsan.

Bröstförstoring

Mamman till Silas Randall Timberlake har också spekulerats i att hon ökat storleken på sina bröst med hjälp av en professionell plastikkirurg. Den dramatiska förändringen av bröstens storlek är roten som har orsakat alla dessa rykten.

Jessica Biel före (vänster) och efter (höger).
Bildkälla: Som du kan se på bilden ovan verkar Biels bröst ha genomgått någon form av förändring när det kommer till dess storlek. Hennes brösters storlek verkar ha ökat med hjälp av kosmetiska fyllmedel. Bilden ovan kan vara ett lämpligt exempel på ett bevis för att förändringen i storleken på hennes bröst är ganska definitiv.

Tatuering & Dess betydelse

På den lilla högra sidan av höften har den 37-åriga Jessica Biel en liten duva tatuerad med bläck. Tauben tatuering symboliserar vanligtvis tecken på kärlek, fred, god vilja eller fred. Hennes tatuering kan möjligen också betyda en fräsch och trevlig start med något nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.