Geboortedatum: Jun 13, 1973 (47 jaar oud)
Grootte: 5 ft 10 in (1. 78 m) 5 ft 10 in (1. 78 m) Mannelijk
Hoogte: 5 ft 10 in (1.78 m)
beroep: presentator, stuntartiest
nationaliteit: Verenigde Staten van Amerika

Hoeveel is Tanner Foust waard?

Tanner Foust is een professionele autocoureur, stuntrijder en televisiepresentator en heeft een nettowaarde van $1,2 miljoen. Tanner Foust verdiende zijn netto waarde aan een professionele race coureur. Foust groeide op in een marinefamilie en bracht als kind enkele jaren door in Schotland, waar hij het rallyracen ontdekte en leerde rijden op de landwegen in de buurt van zijn huis. Hij studeerde af aan de Universiteit van Colorado met een graad in moleculaire biologie. Na zijn studie ging hij aan de slag als ijsrijcoach, als instructeur bij marketingevenementen voor auto’s en deed hij mee aan alle wedstrijden die hij kon, inclusief rally en driften. In 2003 maakte hij de overstap naar het professionele racen en al snel verhuisde hij naar Californië om stuntrijder te worden voor Hollywoodfilms. Hij rijdt rally, drift, ijsraces, time attack en rally cross met meerdere podiumplaatsen en nationale kampioenschappen. Hij is copresentator in de Amerikaanse versie van de televisieserie Top Gear. Hij is een professionele coureur met een record aan topklasseringen, drievoudig gouden X Games-medaillewinnaar en tweevoudig Formula Drift-kampioen. Zijn gevarieerde race-ervaring omvat ook open wiel competitie, de Pikes Peak Hill Climb, rally racen, sportwagen racen en de SCORE Baja. Hij was stuntrijder in films als The Fast and the Furious Tokyo Drift, Iron Man 2 en The Dukes of Hazzard. Hij nam deel aan de X Games XIII waar hij goud won in het rally race evenement. Hij nam ook deel aan Rally America in 2009. In 2010 won hij goud tijdens de X Games XVI in Rally Car Racing en Rally Car Super Rally, met de Rockstar Energy Ford Fiesta. Hij nam ook deel aan het Europees kampioenschap Rallycross voor coureurs, en werd daarmee de eerste Amerikaan die dat deed. Tanner Foust werd geboren op 13 juni 1973 in Noord-Californië.