Prenuptial & Postnuptial

Om du är på väg in i ett äktenskap och är orolig för tillgångar eller skulder, kanske du vill ha ett samråd med en prenuptial advokat även känd som en preup advokat eller prenuptial advokat, ring då företaget Widrig Law PLLC.

Frågor om skilsmässa eller till och med juridisk separation kan vara komplexa, men när du kastar in fördelningen av tillgångar blir det ännu svårare. Du kanske ingår ett äktenskap och vill försäkra dig om att dina tillgångar, som var de tillgångar eller den egendom som du förvärvade före äktenskapet, samt inkomster och andra tillgångar som du förvärvar under äktenskapet, är skyddade, inte bara från din före detta make eller maka, utan även från din makas familjemedlemmar och eventuellt hans eller hennes fordringsägare, i händelse av att äktenskapet inte skulle fungera, eller om din make eller maka skulle avlida.

Som familjelagsadvokater hanterar vi frågor som är kopplade till äktenskapsupplösning eller skilsmässoförlikning. Byrån Widrig Law PLLC betjänar hela mitten av Tennessee, inklusive Nashville TN, Brentwood och Murfreesboro TN. Beroende på din situation kan vår advokat för äktenskapsförord hjälpa dig att utforma ett avtal som gör det möjligt för dig att behålla så många tillgångar som möjligt eller för en rättvis och skälig fördelning av dina tillgångar i händelse av att ditt äktenskap skulle upphöra genom skilsmässa.

Äktenskapsavtal, äktenskapsförord, Pre Nup-avtal, Prenuptial Formulär, Äktenskapsförord, Post Nuptial och mer

Håll dig till minnet: Det betyder inte att du måste ge bort allt du har arbetat för om det inte skulle gå bra. En advokat för äktenskapsförord kan hjälpa till att ta bort känslorna från skilsmässoprocessen som ofta hindrar par från att fatta beslut om gemensam egendom och fördelning av tillgångar eftersom dessa frågor hanteras före äktenskapet. Med ett äktenskapsförord på plats före skilsmässan är saker och ting mycket enklare, och våra advokater kan hjälpa dig att navigera i processens komplexitet, inklusive att förstå äktenskapsförordet före eller efter äktenskapsförordet, äktenskapsförordet och hur man förbereder juridiskt bindande formulär för äktenskapsförordet.

Om du vill anlita en advokat för äktenskapsförord eller en advokat för äktenskapsförord, ring Widrig Law PLLC och sök en advokat för äktenskapsförord så att dina tillgångar kan skyddas.

Widrig Law är en advokatbyrå för familjerätt. Våra huvudsakliga erbjudanden inkluderar: Vi erbjuder våra huvudområden: skilsmässoadvokater, advokater för barnbidrag och konkursadvokater för alla dina juridiska behov.

Vi betjänar följande stater, städer, postnummer och län

Tennessee, Nashville 37219, Murfreesboro 37130, Smyrna 37167, Franklin 37064, Lebanon 37087, Mount Juliet 37121, Gallatin 37077, Davidson County, Rutherford County, Wilson County, Williamson County, Sumner County

Kundomdömen

★★★★★

”Min familj och jag tackar dig för din hjälp med att få till stånd min skilsmässa. Jag lämnade domstolsbyggnaden med en känsla av lättnad…. Jag vet att det är vad vi betalade dig för att göra, men ville att du skulle veta att det har varit ett nöje att arbeta med dig! Jag kommer gärna att rekommendera dig till alla jag känner som är i behov av den typ av juridiska tjänster som du tillhandahåller.” GS

★★★★★

”Jag vill tacka dig så mycket för att du tog dig an mitt fall. Det känns som om den här situationen är så småaktig och löjlig och jag uppskattar att du tar mig som klient och är så informativ och har koll på saker och ting. Jag känner bara att jag är i goda händer och jag uppskattar det så mycket.” CT

★★★★★

”Widrig Law var till stor hjälp under en oväntat svår tid i mitt liv. De tillhandahöll expertis som var genomgående om hur rättsliga förfaranden kan påverka människor och familjer. Tillvägagångssättet i mitt familjerättsliga ärende var skräddarsytt för mina behov. Jag rekommenderar starkt att arbeta med James Widrig och hans team.” HP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.