Scott Disick Net Worth and Life Story (Updated 2020) Hur mycket är Scott Disick värd?

NETVÄRD: 35 miljoner dollar
Källa till förmögenhet: Mediapersonlighet, socialist
Född: 26 maj 1983
Ålder: 37
Barn: 3
Födelsenamn: Scott Disick
Höjd: 5ft. 11in. (1.80m)

Scott Disick är känd som en amerikansk mediepersonlighet och socialist. Han dejtade Kourtney Kardashian och var med i den amerikanska reality-tv-serien ”Keeping Up with the Kardashians”. Han har bedrivit olika affärsverksamheter vid sidan av att vara med i dokusåpor, bland annat har han investerat i nattklubbar, ett klädmärke och drivit flera vitaminföretag. Efter att han blev berömd för sin medverkan i ”Keeping Up with the Kardashians” fick han medverka i en ny reality-tv-serie ”Flip It Like Disick” som sändes på E! Network.

Första livet

Disick föddes den 26 maj 1983 i Easport, New York. Han är det enda barnet till Jeffrey och Bonnie Disick. Disick gick på The Ross School i East Hampton, men han tog inte examen från skolan. År 2013 dog hans mamma på grund av en sjukdom och tre månader senare dog hans pappa.

Karriär

Disick medverkade i varje säsong av reality-tv-serien Keeping Up with the Kardashian tillsammans med tidigare flickvännen Kourtney Kardashian sedan 2007. Disick gjorde också ett framträdande i tv-serien H8R i ett avsnitt 2011, där han konfronterar en person som hatade honom och möter personligen för att övertyga henne att ändra sitt perspektiv mot honom.

Disick utvecklade en japansk restaurang kallad ”Ryu” i New York City, där han deltog i designen och menyutvecklingen av restaurangen. Han marknadsförde restaurangen vid olika tillfällen, mest speciellt vid ett framträdande på Macy’s Fashion Night. År 2012 öppnade restaurangen och presenterades i ett av avsnitten av ”Keeping Up with the Kardashians”. Restaurangen fick negativa recensioner och stoppade sin service efter att ha öppnat i 191 dagar. Samma år framträdde Disick som en av domarna i Miss Universe 2012.

Under 2015 och 2016 gjorde Disick flera framträdanden i tv-serier, bland annat tv-serien ”Kourtney and Khloe Take the Hamptons” med Kourtney och Khloe Kardashian som hade premiär på E!, ett avsnitt i Royal Pains tillsammans med Khloe, ett avsnitt i Kingin’ with Tyga, en återkommande roll i I Am Cait, medverkade i flera avsnitt av Rob & Chyna, och många fler.

Efter att ha haft huvudrollen i sin egen dokusåpa Flip It Like Disick 2019 startade han sin fastighets- och designverksamhet och renoverade lyxiga hem med sitt team i Greater Los Angeles-området.

Disick har gjort ett framträdande på olika klubbar och fått 80 000 dollar för ett enda framträdande. Han tjänade 250 000 dollar på sina framträdanden i Storbritannien och andra klubbar internationellt. År 2018 startade han sin egen klädlinje ”Talentless” som säljer baskläder som t-shirts, sweatpants och sweatshirts. De tre procenten av varje försäljning från företaget går till den ideella organisationen Fuck Cancer. I mars 2020 fick företaget negativ respons från allmänheten efter att ha släppt sina nya kläder där det stod ”Wash Your Hands” för att det är okänsligt mitt i en pandemi av coronavirus.

Disick lägger även ut sponsrade annonser på Instagram som han tjänar uppskattningsvis 15 000 dollar per inlägg.

Personligt liv

Från 2005 till 2016 dejtade Disick Kourtney Kardashian. Deras förhållande var oftare med i tv-serien Keeping Up with the Kardashians. Paret har tre barn: Mason Dash, Penelope Scotland och Reign Aston. Paret rapporterades att deras förhållande gick i stå efter att Kardashian uppgav att Disick hade ett alkoholproblem. Paret försonades efter att Disick tillfälligt gav upp alkoholen och gick i terapi.

Under finalen av säsong ett av Kourtney and Kim Take New York planerade Disick att fria till Kourtney och köpte en förlovningsring. När han skulle fria frågade Disick Kourtney om hennes åsikt om äktenskap och Kardashian svarade att hon inte ville ha några förändringar mellan deras förhållande när det gick bra för dem, så Disick fortsatte inte sin plan om att fria. Senare under 2013 meddelade Disick att de båda var lyckliga och förklarade ”Jag kändes som att jag brukade vilja gifta mig mer än vad hon gjorde, och sedan, eftersom hon alltid var så ointresserad, har jag bestämt mig för att inte vara det”. År 2015 avslutade paret sitt förhållande, men de har ändå samföräldrar för sina barn och förblir nära med Kardashians familj.

Disick gick in på olika rehabiliteringsanläggningar 2014 och 2015. Han hade problem med alkohol- och drogbruk. I maj 2020 gick han in på en behandlingsanläggning efter ett återfall, i Edwards, Colorado.

Disick är en bilsamlare och har ägt minst 20 fordon. Han har en flera Ferraris, en Rolls Royce Drophead, Range Rovers med mera. Hans samling och fembilsgarage presenterades i Lord Disick: Lifestyles of a Lord och i en videovisning av hans hem i Architectural Digest.

Disick och den amerikanska modellen Sofia Richie började dejta 2017, och tillkännagav offentligt sitt förhållande i september samma år, vilket fick kritik eftersom Sofia Richie sägs vara 15 år yngre än honom. I augusti 2020 gjorde paret slut.

Scott Disicks nettoförmögenhet

Under 2010 uppgav Disick ”Jag tjänar mycket pengar, och jag är mer kapabel att försörja mig själv”. Han uppgav också ”Jag driver flera i vitaminvärlden – QuickTrim, Rejuvacare, Monte Carlo Perpetual Tan”. Med sina partnerskap och andra affärsverksamheter har Disick en uppskattad nettoförmögenhet på 35 miljoner dollar i dag, 2020.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.