Spirituell betydelse av urin i drömmen

Vad betyder urin i drömmen?

Saja 36:12, NIV: ”Men befälhavaren svarade: ”Var det bara till din herre och dig som min herre sände mig för att säga detta, och inte till det folk som sitter på väggen – som liksom ni kommer att få äta sin egen avföring och dricka sin egen urin?”

Urindrömmen är vanligtvis en symbol för något som måste kontrolleras, särskilt när det gäller hälsa, äktenskap, karriär, arbetsplats och sociala interaktioner. Den brännande känslan av att avge urin medan man befinner sig i ett drömtillstånd kan tillskrivas känslomässiga problem. Ofta inträffar urindrömmen vid en tidpunkt då du vårdar en känsla av att befinna dig i ett felaktigt förhållande eller äktenskap som tar ifrån dig lugnet. Andligt sett kan dock bilden av urin indikera flera betydelser för drömmaren. Det är sant att när du känner en kissdrift kommer dina känslor att förändras negativt, du kommer att känna dig obekväm. Ditt kiss i en dröm kan dock orsaka dödliga hälsoproblem.

Vänligt titta på Evangelist Joshua på Youtube

Prenumerera nu

För att förstå det här sammanhanget bättre kan känslan du hade om urin när du vaknar upp från en sådan dröm berätta mer om vad den drömmen betydde än vad någon expert i drömboksordböcker kan berätta för dig. Var du glad över att släppa ut din urin? Kände du dig faktiskt bättre efter att ha urinerat? Fundera över varför den här känslan kan ha kommit upp för dig. När du överväger den andliga innebörden av din urindröm, tänk på din hälsa och andliga tillväxt.

Urinering är en naturlig del av livet där vår kropp gör sig av med avfall och annat oönskat material. Urinens betydelse kan inte nog betonas. Den hjälper till att reglera kroppens mekanismer. men den andliga betydelsen kan antingen vara ett bra eller dåligt tema beroende på sammanhanget. Den goda sidan är att vara FRI från sataniska bördor. Medan den dåliga sidan utförs av djävulen för att manipulera dig på grund av ditt syndiga liv. Det kommer att förebåda en allvarlig dålig signal om det går en dag utan att en person kissar. Du kan nu känna till skillnaderna.

Guds kraft över våra liv har varit mycket underbar och mäktig. En läkare säger dock att det är en bra utveckling för en person att urinera minst tre gånger på en dag. Enligt läkarens uttalande innebär frekvent urinering att man har ett behov av att urinera mer än vanligt . Nästa fråga är dock: Känner du dig vanligtvis generad när du drömmer om att kissa? Drömmen om urin är kopplad till våra känslor. Detta påstående är rent sant.

Enligt en färsk undersökning har kvinnor som närmar sig planeringen av att gifta sig denna dröm om urinering (Pee). Det slutade med att de mötte skam eller frustration med sina män på grund av en eller annan utmaning. Djävulen har varit på sin vakt för att fånga de flesta kvinnor som kissar nakna utomhus. Få den här betydelsen klar.

Anledningen är att när en kvinna är mogen för äktenskap känner hon att hon kommer att förlora sin stolthet och attraktionskraft. Kvinnor har också en rädsla för att bli gamla, som blir mer framträdande under singellivet. Eftersom vår urin betraktas som en symbol för synd och förlust av storhet så ska den här drömmen inte tas på skämt.

Relaterat drömämne

 • Dröm om säng
 • Dröm om toalett
 • Nyckelbetydelse i drömlexikon
 • Dröm om. Shit/Poop
 • Drömlexikon A – Z

Snabba fakta

Urin stannar i urinblåsan tills den når en punkt där den är fylld och det uppstår ett behov av att kissa. Vid denna punkt stöts urinen ut ur kroppen.

För detta syfte med denna djupa uppenbarelse kommer jag med hjälp av den Helige Ande att lära oss den omfattande andliga och bibliska innebörden av urindrömmen. Hur den påverkar oss som person, fysiskt, andligt etc.

Ezekiel 16:49: ”Se, detta var din syster Sodoms missgärning: högmod, överflöd av bröd och överflöd av sysslolöshet fanns hos henne och hennes döttrar, och hon stärkte inte heller den fattiges och nödlidandes hand.”

Spirituell innebörd av urin i en dröm

Att ha bilden av urin i din dröm kan påverka din livsstil. Att drömma om urin i en smutsig toalett är andligt dåligt, vilket kan vara mycket skadligt för din relation till Gud och dina nära och kära. Om du drömmer om att urinera på en smutsig toalett betyder det att syndens attack har skjutits in i ditt liv. Den här typen av drömmar kan göra att du förlorar viktiga människor, en situation där människor inte skulle kunna få tillgång till dig. Det betyder också att sjukdomens och svaghetens makt har programmerats för att ödelägga dig. Drömmen om urin är farlig särskilt när du vaknar upp instabil. Med konstant dröm om urin blir det inte stabila affärer.

När det finns en urin på din kropp kan urinen föra med sig illaluktande lukt lukt, i ett andligt perspektiv bjuder den in till ond lukt, avvisande och hat. Drömmar om urin kan representera kostnaden för att göra en kompromiss som inte är tillfredsställande för dig eller som för ditt liv ur balans.
När du är mitt i en förändring eller framsteg kan situationen kännas som att du förlorar något. Att drömma om urin på din säng indikerar anda av äktenskaplig skam påverkar dig.

Och om du inte gifter dig, förebådar det en långvarig kamp för att goda människor ska komma närmare dig för att få hjälp. Kvinnor som har fött barn eller i graviditet i det förflutna löper större risk för missfall. Att drömma att du kissar offentligt symboliserar brist på integritet, skam och vanära. Den här typen av drömmar kan vara ett varningstecken. Kanske att något negativt kan komma att föra med sig förlägenhet och bakslag för dig. Var vänlig och avvisa det. Det är inte din del, i Jesu namn.

Att drömma att någon urinerar på din kropp betyder att du känner den känslomässiga bördan av denna person. De dumpar alla sina känslor på dig. Drömmen symboliserar dock en satanisk agenda för att förorena dig och täcka din ära i slaveri. Om du drömmer att du av misstag har urinerat på dig själv eller kissat på dig så attackeras du av misstagets ande och fel från din grund. Du kommer inte längre att åtnjuta respekt, heder och ära. Den här typen av drömmar kan få människor att förlora förtroendet och tilliten till dig. Väntar du dig goda nyheter från någon? Be att den inte misslyckas. För djävulen gjorde detta för att sätta ditt liv på spel.

Vad är orsakerna till att drömma om urin?

Det finns många olika orsaker till en dröm om urin, men här kommer vi att lyfta fram de andliga symtomen. Drömmen om urin är ett symtom på en allvarlig utmaning.

 1. Grundläggande häxattacker.
 2. Äta förorenad mat i drömmen.
 3. Omstörtat äktenskap.
 4. Överdrivet drickande av alkohol/rökning.
 5. Ostabilt förhållande.
 6. Hottslöshet/bröllop.
 7. Obrutna förbannelser.

Definition av urin

Enligt healthline.com: ”Urin består av vätska och avfallsprodukter som din kropp inte behöver. Dina njurar fungerar som filter och tar bort överflödigt vatten och cellulära biprodukter från blodomloppet. Detta avfall skickas ner till urinblåsan som urin.”

Att drömma om urin kan vara en påminnelse om att något inte görs rätt. När du har en sådan dröm ska du vara känslig för din kropp, hur du växer genom upplevelser eller utmaningar, eller hur du pressar över dina vanliga gränser för att upptäcka nya områden eller sätt att göra saker och ting. En kort förklaring av den tolkningen:

Vi fick ett mail av en kvinna som hade drömmen om frekvent urinering, men hittade sätt att veta dess tolkning. Innebörden avslöjades för henne då att fienden försöker tömma ut hennes äktenskapliga dygder och vi berättade också för henne att om hon inte är försiktig kan hon förlora sitt äktenskap med en främmande kvinna. Hon bekräftade att uppenbarelsen var sann. Vi bad tillsammans och sådana drömupplevelser upphörde och hennes äktenskap återupprättades gradvis.

Att se blod i urinen i en dröm kan vara alraming. Medan den andliga betydelsen i många fall är sjukdom och död. Denna typ av dröm kan indikera en överhängande fara. Till skillnad från i det vakna livet när en person kissar ut blod är det vanligtvis en orsak till njur- eller leversjukdom. Men i den andliga världen är det fruktansvärt. En annan orsak till att du drömmer om urin kan bero på att du håller fast vid gamla vanor, beteenden och attityder som inte längre är viktiga för dig.

Begynna dessa negativa symptom så att du kan förändra de problem som hindrar ditt öde. En djururin i din dröm är ett vanligtvis ett tecken på förhäxning och otur. Det är också möjligt att du drömmer om mål, hund, råtta etc urin på din kropp, dokument, tyg etc. Men om du upptäcker en sådan upplevelse så innebär det en förtrollning, förbannelse och jinx. Om du drömmer om att hitta en plats att kissa på men du inte såg, betyder det att du står inför stora problem som ingen är villig att hjälpa dig ut.

Men om du så småningom kissar efter lång väntan så betyder det att du uppfyller din hjärtats önskan i livet. Den här drömmen kan också tyda på att du kanske försöker separera dig från vissa människor som är ett stort hinder för dig. Om du ser andras urin på din kropp, om du är kvinna, betyder det infertilitet, fattigdom. Men om du är en man betyder det bilden av degradering, självömkan och ekonomisk sjukdom.

Att städa en toalett full av avföring i din dröm betyder att en sådan person har blivit programmerad att göra ett arbete utan vinster eller tillräckliga vinster. Fienden använder den här drömmen för att ställa till det för personens öde och främja slöhet. Bibeln säger, Psaltaren 51:7 – Rensa mig med isop, så blir jag ren, tvätta mig, så blir jag vitare än snö.

Att stå i kö och vänta på att kissa eller urinera i drömmar kan vara en reflektion där en person befinner sig i allvarlig träldom och väntar på att bli befriad utan någon rätt pastor som kan rädda honom. När en sådan dröm är ofta vanlig, utan tvekan, bör befrielse vara nästa alternativ. Om du ser att vissa människor deltar i många befrielseprogram utan någon lösning beror det på att demonerna i dem är mäktiga.

Urindrömmar har vanärat många människor. En person som drömmer om att kissa skulle vakna upp och kissa i sängen, bara det talar för att attacken eller drömmen inte är vanlig. Det finns vissa drömmar som man aldrig ska ta för givet. Starka andar ligger bakom många drömmar. Det kan vara goda andar eller onda demoner. En urindröm kan vara en ingång till sataniska attacker. Majoriteten av människor förklarade för mig att sjukdom vanligtvis är ett av de viktigaste symptomen. Man kan föreställa sig att en man eller kvinna blir vanärad i drömmen genom att urinera. Denna envisa grundand stör människor.

Spirituell innebörd av urin: Foundation

Drömma att din urin är smärtsam innebär ett obehag och känslomässiga problem. Denna smärta kan också påverka dig att inte uppfylla ditt syfte. Kanske känner du dig oförberedd för uppgiften och är rädd för att bli förlöjligad. Dessa drömmar är ofta en attack från djävulen för att du inte ska njuta av ditt liv, hälsa. I de flesta fall kommer rötterna till ditt problem från din grund. Den här drömmen kan vara ett symptom på ett allvarligare problem.

Vidare är det sant att drömmar om kiss kan illustrera ångest, förlust och grundproblematik. Symboliskt sett är urinering utsläpp av urin från urinblåsan genom urinröret. Detta kan tyda på betydande förändringar i livet som man har svårt att hantera. Men oftare än så kan ens fundament påverka en person att kissa i marken. Kanske har du vetat att när du väl är plågad av attacker i din fars hus har du en chans att den här drömmen finns i ditt minne om och om igen. Det är sant att en du kissar i drömmen kommer dygder att gå. Detta kan vara mycket nedslående och frustrerande eftersom du kommer att försöka få kontroll och det kommer inte att finnas någon hjälp.

Olika vinklar på denna dröm om urin

 1. Drömmer om att en hund kissar. betyder onda tjurar
 2. Drömmer om att en bebis kissar. betyder förbund mellan dig och ande maka/make
 3. Drömmer om att kissa i en ränna. Betyder frustration och planlöshet
 4. Dröm om golv genomdränkt av urin. betyder förorenad miljö, synd och märkliga förbannelser
 5. Dröm om att kissa på benen betyder otur, stagnation och olycka
 6. Att se urin på byxorna betyder förlägenhet och infertilitet.
 7. Drömmen om att hålla sin urin betyder instabilt känsloliv, olönsamma arbeten, brist på riktning
 8. Drömmen om att känna smärta vid urinering betyder sjukdom och akuta hälsoproblem
 9. Drömmen om att någon släpper urin på dig betyder täckt av onda ådror
 10. Drömmen om att urinera på sängen betyder äktenskapliga och ekonomiska problem.
 11. Att hitta en babys urin på din kropp betyder slaveri och bundenhet.
 12. Drömmen om att lukta urin på golvet betyder död och förlust.

Många unga vuxna sängvätskande eller urinera i drömmen inser inte ens att de gör det förrän de märker att deras kropp är allvarligt blöt av urin. Attacken av överdriven urin i andevärlden är ett sätt att låta dig veta att dina dygder gradvis tar ifrån dig. Detta är saker som satan använder för att orsaka känslomässiga problem och få sina offer under observation.

För att veta att du blir attackerad av häxeri genom den här drömmen är det första tecknet att lägga märke till din kroppskemi. Om din kropp till exempel är svag betyder det manipulation. Även om du märker att du har så svårt att avge urin i det vakna livet är det också ett sätt för fienden att förstöra din hälsa med sjukdom som kommer att svälja dina resurser. Även om det är viktigt att kontrollera bakgrunden till ditt liv finns det situationer där du inte ens kan förstå syftet med ditt liv.

Vad betyder det att drömma om bebisurin på kroppen?

Den andliga betydelsen av bebisurin kan ha flera tolkningar, beroende på dina faktiska känslor. Men om du är en ensamstående kvinna kan den här drömmen uppenbarligen betyda äktenskapliga hinder. Den visar att en sådan kvinna kommer att uppleva äktenskaplig instabilitet och besvikelser. Om urinen luktar , betyder det otur, förbannelser har utfärdats mot dig. Denna urin från ett barn är andligt gjort för att stöka till ditt liv.

Det visar att du har en andlig make som har eller föder barn med dig. Det belyser ytterligare allvaret i de marina attackerna. Om du dessutom också stött på detta som gift kvinna med barn bör du börja be mot krafter som använder dina barn för att ställa till det för ditt liv och ditt äktenskap.

Baby är mycket viktigt i äktenskapet, men i drömmen är en bebis som kissar på ditt knä, händer, rum etc. en dröm om föroreningar, tjurar, ödesförvirring. Om din babyblöja är fylld med urin, om du har ett barn, indikerar det fiendens avsikt att kapa ditt barns stjärna. Men om du inte har något barn än så länge bör du veta att en viss stark man blockerar ditt öde.

Beteckning i fokus

 1. Ofruktbarhet.
 2. Finansiell turbulens.
 3. Löften och misslyckanden.
 4. Frustrering och hinder för att bli uppmärksammad av män.
 5. Skönhet är andligen täckt av onda ådror

Vad betyder det att kissa på sig i en dröm?

Att kissa på sig i en dröm har en betydande psykisk påverkan som orsakar en hel del förlägenhet och stress särskilt hos vuxna och äldre barn. Medan sängvätning kan förstöra en persons rykte. Dessutom är det inte vanligt att en vuxen person släpper ut urin på dagen och i drömmen, utan oftast är det en dröm om förorening. Det är viktigt att betona att en när man ser sig själv sängvätskande har en stark man plågats att plåga sig med andan av misstag och fattigdom. Om du ser dig själv blöta andras säng betyder det att din närvaro orsakar beröringsproblem för andra.

Många människor har förlorat sina liv på grund av problem med blåsan. När den här drömmen om urinering upptäcks i deras dröm blir den mindre viktig för dem. En person kan ha problem med blåsan när han vanligtvis konfronteras med den här drömmen. Innebörden av att ha den andliga drömmen om urin kan ibland vara farlig och kan också leda till många andra hälsotillstånd när det inte hanteras på rätt sätt med befrielseböner.

Att kissa på en smutsig toalett i din dröm kan tyda på att din synd verkligen förstör många saker i ditt liv. Detta kan öppna dörren för onda lukter, sjukdom och anti-äktenskaplig ande. Smutsig toalett är en ovårdad toalettmiljö som sipprar ut armkrokig lukt. Om du urinerar på en ren toalett hänvisar denna dröm till att du får fram onda avlagringar programmerade i din kropp. Om du ser en toalett full av urin i en dröm betyder det därför att du verkar på en dålig plats.

Dricker du urin i ditt vakna liv? Har du levt på urinbehandling? Om ditt svar är ja är den här typen av drömmar något för dig. Om du däremot drömmer om att dricka urin betyder det att du kommer att bli bortkopplad från Gud. Kontrollera om ditt syfte med att dricka är av hälsoskäl så betyder denna dröm att närvaron av farliga sjukdomsattacker har skjutits in i din kropp.

Även om de inte är synliga för dig, men det kommer säkert att manifesteras. När en person är förbannad att dricka urin, eller du ser en person som dricker urin i verkligheten, kommer du för det första att bli chockad, och för det andra kommer du att anta att personen har mentala problem. Om du går till sjukhuset kommer du att få reda på att vissa människor har ett kritiskt problem med urinvägarna. Vissa kan inte kissa, andra kissar med hjälp av en maskin. Må det inte bli din del, i Jesu namn. Att dricka din urin eller andras urin är alltså demoniskt och förorenar själ, kropp och ande. Detta kommer alltid att resultera i sjukdom, psykisk ohälsa, långvariga infektioner och rörliga föremål i kroppen. Om du till exempel ser en person som packar din urin till örtmedicinaren i drömmen eller till och med fysiskt, indikerar det attacker på din fertilitet.

Om du drömmer där du använder andras urin för att bada, för att onanera, för att råna din kropp i drömmen, betyder det att du har plågats av onda krafter för att handla på det sättet. Ibland kan upplevelsen av urindrömmen främja den onda andens lätta passage för att angripa dig mer. Den här drömmen symboliserar också fiendens agerande för att fånga din stjärna och frustrera dina ansträngningar i livet. Om en person dricker urin från en get, hund etc. kommer det att krävas Guds nåd för att få personen befriad. Personen kommer att få problem och om man inte tar hand om den kommer dess andliga liv att vara nästan noll.

Njurarna tillverkar urin genom att filtrera bort avfall och extra vatten från blodet. Att hålla kvar urin i blåsan under en längre tid kan vara smärtsamt och skadligt för hälsan. Om du håller tillbaka din urin indikerar det tunga bördor, obehagligt humör, konstiga händelser i ditt liv. Men om du inte kan lokalisera eller hitta en plats att kissa på betyder långvarigt slaveri, brist på god hälsa, känslomässiga problem, brist på fokus och glädje. Om du kissar blod i drömmen betyder det tragedi, död och olycka. Ekonomiska problem är också en annan tolkning.

Drömmer du om att din egen urin luktar förutspår du en allvarlig sjukdom, men det kan också vara ett förebud om problem i ditt äktenskap eller i familjen i allmänhet. Om din urin i drömmen är rödaktig betyder det att du är närmare graven, Att gå på urinprov i en dröm kan indikera en möjlig personlig skada framöver på grund av en händelse som kommer att ta dig med överraskning. Att ha din urin blandad med sperma betyder infertilitet och blockering i organet.

Som ung person, om du urinerar på golvet, behöver du ingen tolk för att berätta att du är täckt av skam. Skam är en mycket stark känsla som kan berätta för dig att du är irrelevant. När en gift person fann sig själv släppa urin i drömmen på ett äckligt sätt betyder det att det finns problem någonstans. Golvurin kommer att aktivera problemet med äktenskaplig utmaning och sociala relationer. Om du urinerar på golvet betyder det att ditt rykte är förstört och att din respekt har urholkats. När du upptäcker din urin på golvet kan din närstående person konspirera för att se din plötsliga undergång. När ett barn urinerar på golvet städar mamman upp det. Det kan också vara en återspegling av hur du tillåter andra att utnyttja eller missbruka dig.

Bibelverser Uppgift: Läs följande:

 • James 4:7 Prov. 18:10, II Kor. 10:3-5
 • Eph. 6:10-18 Upp. 12:11 ,I Joh 4:4-14
 • Luke 10:19 Mark 16:17, Kol 2:14-15
 • Isa 54:17, 2 Tim 1:7, 1 Kor 10:13

Vad betyder det att urinera i det offentliga?

Att drömma om att urinera i ett offentligt område, det betyder brist på skydd. Det betyder också att all annan information har varit känd av fienden. Att drömma om att avge urin i det offentliga betyder att skams och håns plagg har lagts över din kropp…. Kontrollera om du lever en syndig livsstil för tillfället. Till exempel kommer vissa människor att komma och göra narr av dig. De kommer också att komma för att sympatisera med dig. Eftersom den här typen av drömmar kommer att driva bort ditt självförtroende, din tro och din kraft. När en person avslöjar en känslig information är det för att höra en del av din historia. Vissa människor gillar att använda berättelsen om människor för att attackera mig. Det är kärnan i den här drömmen betydelse. Till exempel kanske du känner dig förödmjukad över den behandling eller bestraffning som dina nära och kära fått.

Det finns gott om anledningar till att urin kan bli av med din välsignelse, och det har nästan alltid en negativ innebörd enligt de flesta drömmen betydelser erfarenhet. Om återkommande urinrelaterade drömmar uppstår är ett bra sätt att se till att de slutar är att omvärdera hur du lever ditt liv och se om du avslöjar några fula vanor som du önskar.

I vissa kulturer är det ett tabu när en man kikar på en kvinnas urin. Om du är kvinna och drömmer om att en man kissar på dig betyder det att du är andligt besudlad. En annan betydelse indikerar att din kroppskemi attraherar orimliga eller omogna män i tanken att sexuellt trakassera dig. När det inträffar i verkligheten är det ett stort brott som kan föra en person till fängelse, särskilt när kvinnan är gift. Om du ser en kvinna som kissar betyder det också att du har en andefru som upphetsar dig sexuellt. Du måste vara mycket försiktig så att du inte faller i händerna på maritima häxkvinnor. Om du dessutom inte är fri i din ande, vare sig du är man eller kvinna, kan du behöva rensa ditt sinne med Jesu blod genom böner eller ännu bättre, du går för befrielse.

Hur man övervinner urindrömmen?

 1. Var en vän till JESUS.
 2. Repetera dig från dina synder och ta itu med dem.
 3. Överlämna ditt liv till Kristus, om ja, omfördela dig då på nytt till honom.
 4. Gå till läkarundersökning för att se om det finns någon sjukdom i din kropp.
 5. Bön mot ångesttillstånd eller känslomässiga problem.
 6. Bryt varje grund förfädernas band av onda arv.
 7. Bevaka din kropp grundligt med Jesu blod.
 8. Avhandla med de krafter som vill vanära dig.
 9. Liv ett heligt liv. Gå inte tillbaka till ditt gamla liv igen eller gå tillbaka till ditt gamla liv.
 10. Gå för befrielse så att du säkerställer att du inte upplevde en ny omgång av lidande.

INSTRUKTION: Ge dig in på 7 dagars fasta och böner mellan 06:00 till 18:00. Börja med midnattsböner. Lägg händerna på ditt fortplantningsorgan och be. Om möjligt, be på din urin .

Bönuppdrag: Annullera pilen av långvariga åkommor i 7 dagar.

BJUNGSPUNKTER

 1. Makter, som hindrar mitt öde, eld från himlen, förstör dem, i Jesu namn.
 2. Alla trollkarlar, som dricker min urin för att avaktivera min härlighet, dö av eld, i Jesu namn.
 3. Jag bryter kraften i alla orättfärdighetsförbannelser som lagts på mig, i Jesu namn.
 4. Alla situationer i mitt liv som har förvandlats till ett skratt, Fader, ändra min historia, i Jesu namn.
 5. Under hela mitt livs dag kommer jag inte att leva ett pinsamt liv, i Jesu namn.
 6. Den som vill att jag ska uppleva förseningar i mitt öde ska bli fullständigt frustrerad, i Jesu namn.
 7. Varje hemlighet i mitt liv som är avslöjad för mina fiender ska stängas med eld, i Jesu namn.
 8. Härligheten i mitt liv, hör Herrens ord, ska återställas till mig, i Jesu namn.
 9. Alla andar av olönsamma relationer som påverkar mina äktenskapliga framtidsutsikter, ska dö genom eld, i Jesu namn.
 10. Med Guds hand, bryt mina envisa attityder i mitt förhållande, i Jesu namn.
 11. O Gud över tider och årstider, bryt mönstret av långvarig sjukdom och svagheter i mitt liv, i Jesu namn.
 12. Alla förbannelser av att be under sluten himmel, brytas för evigt genom Jesu blod.
 13. De djävulens pilar som skjutits in i mina organ för att hindra min fruktsamhet, gå tillbaka till avsändaren.
 14. O Gud uppkommer och förstör de fruktansvärda andar som håller mitt öde i fångenskap, i Jesu namn.
 15. Alla demoner som dagligen multiplicerar sig själva i min grund, dö genom eld, i Jesu namn.
 16. Alla onda generationsbestraffningar och embargon som placeras på mitt öde och äktenskap, bryt med eld, i Jesu namn.
 17. Låt Jesu blod skydda mig från alla onda händelser, i Jesu namn.
 18. Varje säsong av demoniska attacker i mitt liv, upphävs av Jesu blod.
 19. Alla onda föremål som rör sig i och runt min kropp, hör Herrens ord, arresteras av eld, i Jesu namn.
 20. Jesus blod sanerar min kropp och mig hel, i Jesu namn.
 21. Mitt organ, förkasta varje handstil av äktenskapliga utmaningar, i Jesu namn.
 22. Alla örtmedicinare, alla personer var som helst som använder min urin för onda uppdrag, bli galna och dö, i Jesu namn.
 23. Alla personligheter som är glada över att jag befinner mig i barnlöshetens problem förvandlar jag din glädje till sorg, i Jesu namn.
 24. Jag bär i min kropp märket av Jesu blod, låt sjukdom och bekymmer fly från min bostad.
 25. O Herre befria mig helt och hållet från onda djurandar i Jesu namn.
 26. O Herre, förstör de främmande krafter som inte vill att jag ska fira, i Jesu namn.
 27. Varje ande från min hustrus eller min mans familjesida som tilldelats att använda den här drömmen för att blockera vårt livmoderliv, dö.
 28. Sataniska röster som talar in i mitt organ för ineffektivitet, slå tillbaka, i Jesu namn.
 29. Alla krafter som gör det svårt för mig att få gunst, förstöras med eld, i Jesu namn.
 30. Tack Jesus för besvarade böner.

Om du har några drömmar, tveka inte att dela dem med mig på min Youtube. Jag kommer gärna att erbjuda lösningar på dina drömförfrågningar.Evangelist Joshua TV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.