Waterford Oaks Waterpark recension

Dela detta:

Waterford Oaks Waterpark recension och bilder. Waterford Oaks Waterpark i Waterford MI på Scott Lake Rd. Inträdespriser info, öppettider för säsongen 2020.

Waterford Oaks Waterpark Review

Waterford Oaks Waterpark är en prisvärd utflykt bekvämt beläget bara några minuter från M-59 i Waterford, MI. Jag tog med min systerdotter till Waterford Oaks på en vardag och både hon och jag hade en fantastisk tid.

Waterford Oaks Waterpark Review – Pics

Parken ligger i den rymliga parken Waterford Oaks och är full av roliga aktiviteter för barnen. I parken finns också Paradise Peninsula Playscape och en BMX-bana.

Vi tog oss först till vattenlekplatsen ”Big Bucket” på Waterford Oaks Waterpark som har en massiv hink som fylls med vatten och häller ner på alla som befinner sig inom barnens lekplats.

Slutligt cirkulerade vi tillbaka till den massiva vågbassängen som alla verkade gilla (tuber tillhandahålls av parken). Vågbassängen i Waterford Oaks Waterpark är ett nöje för barnen. När klockan ringer går vattnet från lugnt till enorma vågor på några sekunder. Waterford Oaks vågbassäng är en utmaning för unga simmare. Se till att barnen har säkerhetsvästar eller vattenvingar på sig när klockan ringer om de inte är starka simmare!

Parken hade gott om plats för aktiviteter och evenemang i täckta områden. Även när Waterford Oaks Waterpark är upptagen verkar det fortfarande finnas tillräckligt med utrymme för att sträcka ut sig.

UPPDATERING 5/7/20 – Oakland County Parks Waterparks kommer inte att öppna för säsongen 2020 på grund av oro för social distansering bland covid-19. Återbetalningar kommer att erbjudas till dem som köpt säsongskort för 2020 eller så kan du använda dem som kredit för säsongen 2021.

Waterford Oaks Waterpark Review – 2020 Cost Info

Note – Priserna för säsongskortet och individuella inträdesavgifter har sänkts för säsongen 2019 på grund av att Ragin’ Rapids, gruppflottning, kommer att tas bort innan vattenparken öppnar. Den 22 år gamla attraktionen har nått slutet av sin livscykel.

Waterford Oaks Waterpark Waterford 2020

Waterford Oaks Waterpark Öppningsdag är den 5 juni 2020

Waterford Oaks Waterpark 2020 Inträdespriser – Inträdet är 14 dollar, rabattpris för invånarna i Oakland County är 11 dollar, seniorer/aktiva militärer får 1 dollar rabatt på inträdet. Priserna på vardagar är – Vuxna $9. Twilight priser – Efter 16:00 måndag-fredag, exklusive helgdagar; andra inträde av samma eller lägre värde.

Waterford Oaks Waterpark 2020 Öppettider – Ordinarie öppettider för Waterford Oaks Waterpark är 11:00-19:00 måndag-fredag och 10:00-19:00 på helger och helgdagar. Öppettider i början och slutet av säsongen baseras på tillgången på livräddare

Vattenparkens öppettider kommer att bedömas för juli och augusti baserat på resultatet av kommande utbildning och tillgången på livräddare.

Oakland County Waterparks 2020 Waterford Oaks Waterpark Säsongskort Info – 59 dollar (icke-invånare) och 49 dollar (invånare). Köp säsongskort online.

Waterford Oaks Waterpark 2020 Inträdespriser Rabatt för tidig säsong – Från och med nu och fram till den 22 maj 2020 kan du köpa ett obegränsat säsongskort till Waterford Oaks Waterpark och för 53 dollar (icke-invånare) eller 44 dollar (icke-invånare i Oakland County). Besök OaklandCountyParks.com för att köpa.

Waterford Oaks Waterpark Review – Pics

Waterford Oaks
1702 Scott Lake Road
Waterford, MI 48328
OaklandCountyParks.com

OAKLAND COUNTY WATERPARKS DOGS ONLY SWIMS
OAKLAND COUNTY WATERPARKS AND SPRAYPARKS
WATERFORD OAKS WATERPARK REVIEW / INFO
RED OAKS WATERPARK REVIEW / INFO

Se vår Oakland County Parks Tab för fler Oakland County och Metro Detroit, Michigan park recensioner och bilder.

För mer information om Waterford Oaks Waterpark Review, besök OaklandCountyParks.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.