Andra scrotala sjukdomar

Rekonstruktiv urologisk kirurg Columbus, Ohio

Dr. Chris McClung åtgärdar regelbundet scrotala sjukdomar med urogenital kirurgi med utmärkta resultat för varje patient. Hans hemlighet för framgång? Han skräddarsyr sin teknik till varje patients unika situation och behov.

Scrotal webbing

Scrotal webbing, eller en svävad penis, är ett medfött tillstånd som kan korrigeras av en rekonstruktiv urologikirurg. Problemet kan också uppstå i samband med omskärelse. Resultatet liknar det dolda penissyndromet, där penisen ser mindre ut än vad den egentligen är eftersom ett nät eller ett hudveck skymmer axelns vinkel mot pungen.

Kirurgi kan utföras för att frigöra nätet och förlänga huden på penisens undersida. Detta kommer att korrigera axelvinkeln, vilket gör att penis kan anta en normal längd och ett normalt utseende.

Scrotal lymfödem

Extrem svullnad i pungen kan orsakas av lymfödem, ett tillstånd där lymfvätska och vävnad ansamlas i pungen. Pungen blir så förstorad att den kan störa handlingar som att gå och träna. Man kan operera för att avlägsna den massiva lymfatiska vävnaden, men det är riskabelt. Det bör endast göras av en rekonstruktiv urolog som har erfarenhet av lymfödemkirurgi i pungen.

Rekonstruktiv urologikirurg i Columbus, Ohio

I centrala Ohio och de omkringliggande staterna är dr Chris McClung den urolog du vill ha för korrigerande kirurgi av penis eller pung.

Bokar du ett möte med dr McClung genom att ringa (614) 222-3369. Du kan också begära en tid nu. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår urologiklinik i Columbus, Ohio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.